CMXXIV - DARÜŞŞAFAKA BAĞIŞ GÖSTERİSİ  // 30 EYLÜL // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Cem Yılmaz, “Eğitimde Fırsat Eşitliği” İçin Darüşşafaka Bağış Gösterisi gerçekleştiriyor. Annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklarımıza eğitimle yeni bir hayat armağan eden Darüşşafaka Cemiyetinin misyonuna destek veren sanatçı, 30 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 21.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ndeki gösterisinin tüm gelirini Darüşşafaka’ya bağışlıyor. “Eğitimde Fırsat Eşitliği” için sahne alacak Cem Yılmaz’ın gösterisinin geliri, Türkiye’nin her coğrafyasından sınavla belirlenmiş 1.000’e yakın Darüşşafaka öğrencisinin başta eğitim olmak üzere beslenme, giyim, barınma, sağlık gibi giderlerinin karşılanmasında kullanılacak.

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 21.00

KEL DİVA // 30 EYLÜL // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Bir İngiliz burjuva ailesinin, İngiliz koltuklarla döşenmiş oturma odası. Bir İngiliz akşamı. Yıkımın ortasında, Bay ve Bayan Smith, ellerinde kalan son İngilizlik kırıntılarıyla Bay ve Bayan Martin’i evlerinde ağırlayacaklar. Peki evde en ufak bir yangın başlangıcı bile yokken İtfaiye Şefi’nin Hizmetçi Mary’nin taburesi üzerinde ne işi var? Onlar Londra dolaylarındaysa bizi delirten, who? Bu kadar yabancılaştıran, what? Diva aslında kelse bizim gerçeğimiz saat kaçta gelecek? Bu karışıklığı sürdürmek kimin işine geliyor? Bilmeye çalışmayalım. Her şeyi olduğu gibi bırakalım. (mı?) Eugène Ionesco’nun eşsiz kaleminden çıkan soyutlama ve absürdizmin kusursuz bir şekilde harmanlandığı “Kel Diva”, Zorlu PSM’de seyircisiyle buluşmaya bu sezonda da devam ediyor.

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 20.30


GÖMERCİN KUŞLARI // 30 EYLÜL // %100 STUDIO // 20.30

Taklacı gömercinler koltuklarını ve küreklerini alıp bu kez sahnenin tam ortasına oturuyorlar, önlerine geleni gömüp geçiyorlar; üstelik bu sefer seyirciler arasındaki gömercinlerin de katkısıyla. Ayşe Balıbey ve Kaan Sekban’ın sevilen programı Gömercin Kuşları 30 Eylül’de %100 Studio’da perde açıyor.

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 20.30

İSMAİL TÜRKÜSEV STAND UP // 1 EKİM // touché by N Kolay // 21.00

İsmail Türküsev, tüm hassasiyetlere dokunma konusunda çok hassas davrandığı tek kişilik gösterisiyle 1 Ekim'de akşamı touché by N Kolay'da sahne alıyor.

 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

RİŞE ÖZKAN QUARTET // 2 EKİM // touché by N Kolay // 21.00

Sheila Jordan, Bill Charlap, Nancy Marano ve Aaron Goldberg gibi müzisyenlerle çalışma fırsatı bulan Rişe Özkan, quartet ekibiyle touché by N Kolay’da dinleyenlerine caz standartlarıyla dolu seçkin bir repertuvar sunmaya hazırlanıyor. 

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

GHOSTLY KISSES // 3 EKİM // TURKCELL SAHNESİ // 21.30

“Empty Note” şarkısıyla müzikseverlerden büyük ilgi toplayan, duygusal derinliğe sahip şarkıları, etkileyici sahne performanslarıyla Margaux Sauve ve Louis-Etienne Santais’den oluşan dream pop grubu Ghostly Kisses, müzikal evrenini 3 Ekim Perşembe akşamı Zorlu PSM’de hayranlarıyla buluşturuyor. Dünyanın çeşitli sahnelerindeki performanslarında adeta rüya gibi bir atmosferde müzikal yeteneklerini dinleyicilerle paylaşan grup, Zorlu PSM’nin unutulmayacak atmosferinde hayranlarına etkileyici bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Ghostly Kisses, sahnesi ve şarkılarıyla müzikseverleri 3 Ekim Perşembe akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde müzikseverleri bekliyor.

Kapı Açılış: 20.30

Etkinlik: 21.30

BEYHAN BUDAK İLE YAŞADIM DEMEK İÇİN NE YAPMALI- HAYATI GÜZELLEŞTİRME YOLLARI // 3 EKİM // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Tuhaf - Zorlu PSM iş birliği, Beyhan Budak ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı? - Hayatı Güzelleştirme Yolları ile devam ediyor. Hayattan ne anlamalıyız? Bize zarar veren ilişkilerden nasıl uzak dururuz? Peki, kariyerimizi nasıl doğru planlarız ya da yaşam kalitemizi nasıl yükseltebiliriz? Beyhan Budak soruyor, Türkiye‘nin nitelikli yüzleri: Sanatçılar, psikolog ve psikiyatrlar, deneyimli iş insanları, sporcular, gazeteciler ve bilim insanları yanıt veriyor. Beyhan Budak ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı? - Hayatı Güzelleştirme Yolları 3 Ekim’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde izleyicilerle buluşuyor.

Kapı Açılış: 20.00 

Etkinlik: 20.30

EDITH // 3 EKİM // touché by N Kolay // 21.00

Selin Köseoğlu’nun yazıp yönettiği tek kişilik oyunu "Edith" 3 Ekim akşamı touché by N Kolay'da izleyicilerle buluşuyor.

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

FERİT ODMAN QUINTET // 4 EKİM // touché by N Kolay // 21.00

Türkiye’nin caz sahnesinin önemli isimlerini bir araya getiren Ferit Odman Quintet touché by N Kolay’da sezon boyunca dinleyicileriyle buluşuyor.

Kapı Açılış: 19.30

Etkinlik: 21.00

LARA Dİ LARA // 4 EKİM // %100 STUDIO // 21.00

“Hissizleşmiş”, “Yapma Be Arkadaşım” şarkıları ile İbrahim Tatlıses’in "Su Ver Leylam" şarkısını yeniden yorumlayarak oldukça sevilen, 2018'de Nick Cave & The Bad Seeds'in ön grubu olarak sahne alan ve müzikal çalışmalarıyla Hollanda, Belçika, Almanya ve Avusturya'yı kapsayan Avrupa turnesiyle uluslararası alanda kendini kanıtlayan Lara Di Lara, sevilen şarkılarını 4 Ekim akşamı Zorlu PSM %100 Studio'da müzikseverlerle buluşturuyor.

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 21.00

KUSURSUZ DÜNYA MÜZİKALİ // 5 EKİM // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 12.00-14.30

Çocuklarla en sevilen oyunları 21 senedir buluşturan Zorlu Çocuk Tiyatrosu’nun çok sevilen oyunu Kusursuz Dünya Müzikali, bu sene de her yaştan izleyiciyle buluşuyor. Başrolünde Pınar Altuğ Atacan, Yağmur Topçu ve Yarkın Ünsal’ın yer aldığı, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde izleyenleri yenilikçi dekoru ve kostümleri, müzikleri ve danslarıyla gerçek, sanal ve masal arasında bir yolculuğa çıkaran Kusursuz Dünya Müzikali, sezon boyunca Zorlu PSM’de.  

Kapı Açılış: 11.30-14.00 

Etkinlik: 12.00-14.30


FLASHBACK 90'LAR TÜRKÇE POP GECESİ // 5 EKİM // %100 STUDIO // 21.00

Flashback 90'lar Türkçe Pop Gecesi'nde perküsyon eşliğinde DJ performans ve muhteşem dans şovları gerçekleştirilecek nostaljik parti %100 Studio'da!

 

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 21.00