Zorlu PSM’nin sevilen açık hava mekanı Vestel Amfi yaz aylarının son günlerinde yine dopdolu. 2 Eylül’de Pluxee'nin katkılarıyla ve Başka Sinema iş birliğiyle kült film ‘Aftersun’ izleyicilerini beklerken 3 Eylül’de Mertefesi ve 4 Eylül Merve Baykal DJ performanslarıyla tempoyu yükseltiyor. 

Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde metal müzikseverler buluşmaya devam ediyor.Bu hafta İsveçli senfonik metal grubu Therion, “Leviathan III” albümünün Avrupa turnesi kapsamında 7 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sahne alıyor. Başarılı geçen Leviathan II turnesinden sonra Türkiye’ye gelmeye hazırlanan Therion, %100 Metal’in sunduğu konserde tenor ve sopranolardan oluşan geniş bir koroyla yer alacak. Therion, metal müzikle senfonik öğelerin, opera tarzında vokallerin ve klasik müzik altyapısının iç içe geçtiği kült şarkılarını göz kamaştıran sahne şovlarıyla seslendirmeye hazırlanıyor.

Sahne arkasını merak edenler ve maceraseverler için UNSEEN Tour ile UNSEEN Extreme Tour, yeni sezonuna başlıyor. Her adımı keşif dolu sahne arkasının tüm detayları ve anılarının sergilendiği UNSEEN Tour’a ek olarak “Vinç Katı”, “Grid Katı” ve “Ana Sahne Kedi Yolu” gibi daha yüksek ve dar alanların eklendiği yeni rotalarıyla UNSEEN Extreme Tour, misafirlerini 7 ve 8 Eylül’de yeniden heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

PLUXEE SİNEMA GÜNLERİNİ SUNAR: AFTERSUN // 2 EYLÜL // VESTEL AMFİ // 21.00

“Aftersun”, Pluxee'nin katkılarıyla ve Başka Sinema iş birliği ile Zorlu PSM Vestel Amfi’de izleyicileriyle buluşuyor. Sophie, yirmi yıl önce babasıyla çıktığı tatilin ortak sevincini ve özel melankolisini düşünür. Tanıdığı baba ile tanımadığı adamı uzlaştırmaya çalışırken, gerçek ve hayali anılar aradaki boşlukları doldurur... “Aftersun”ı, Vestel Amfi’nin keyifli atmosferinde ve dev ekranında izleme fırsatını kaçırmayın.

Kapı Açılış Saati: 19:00 

Film Gösterimi 21:00 

DJ PARTY: MERTEFESİ // 3 EYLÜL // VESTEL AMFİ // 19.00

mertefesi, 3 Eylül'de Zorlu PSM'nin sevilen açık hava mekanı Vestel Amfi'de performans sergilemek üzere yaz boyunca temposu bir an bile düşmeyen Vestel Amfi’ye yepyeni ritimler hazırlıyor.

Kapı Açılış: 17.00

Etkinlik: 19.00

DJ PARTY: MERVE BAYKAL // 5 EYLÜL // VESTEL AMFİ // 19.00

Merye Baykal, 5 Eylül'de Zorlu PSM'nin sevilen açık hava mekanı Vestel Amfi'de

Kapı Açılış: 17.00

Etkinlik: 19.00

UNSEEN TOUR // 7-8 EYLÜL // ZORLU PSM // 13.00-17.00

Zorlu PSM, sahne arkasındaki merak edilen büyük ve büyülü dünyasını UNSEEN Tur ile ziyaretçilerine açmaya devam ediyor. Bugüne kadar Zorlu PSM’de sahnelenen dev yapımların sahne arkasını tüm detayları ve anılarıyla sergileyen, her adımı keşif dolu 90 dakika süren 5000 adımlık Zorlu PSM UNSEEN Tur, rehberli tur eşliğinde misafirlerini 7 ve 8 Eylül’de yeniden keşif dolu bir yolculuğa çıkarıyor. 

7 Eylül 13:00

8 Eylül: 17:00 

%100 METAL SUNAR: THERION // 7 EYLÜL // TURKCELL SAHNESİ // 21.30

İsveçli senfonik metal grubu Therion, “Leviathan III” albümünün Avrupa turnesi kapsamında 7 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sahne alıyor. Başarılı geçen Leviathan II turnesinden sonra Türkiye’ye gelmeye hazırlanan Therion, tenor ve sopranolardan oluşan geniş bir koroyla vereceği konserde, metal müzikle senfonik öğelerin, opera tarzında vokallerin ve klasik müzik altyapısının iç içe geçtiği kült şarkılarını göz kamaştıran sahne şovlarıyla seslendirecek.

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 21.30

UNSEEN EXTREME // 8 EYLÜL // ZORLU PSM // 12.30-13.00

Zorlu PSM’nin sahne arkasında merak edilen büyük ve büyülü dünyasını misafirlerinin ilgisine sunduğu UNSEEN Tur, şimdi macera ve adrenalin dolu genişletilmiş konsepti UNSEEN Extreme ile ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bugüne kadar Zorlu PSM’de sahnelenen dev yapımların sahne arkasını tüm detayları ve anılarıyla sergileyen, her adımı keşif dolu UNSEEN Tur, “Vinç Katı”, “Grid Katı” ve “Ana Sahne Kedi Yolu” gibi daha yüksek ve dar alanların eklendiği yeni rotalarıyla UNSEEN Extreme konseptinde misafirlerini 8 Eylül günü heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

8 Eylül: 13:00