Yaz aylarında cerrahi müdahaleye gerek kalmadan daha sıkı ve genç bir cilt görünümü elde etmek isteyenler son teknoloji estetik ve dermatolojik işlemleri tercih ediyor.

Son zamanlarda özellikle; HIFU, Saten Yüz Germe, Fotona 4D Lazer Tedavisi, Gençlik Aşıları, Mezoterapi, Botoks, Dolgu ve Kök Hücre Tedavileri yazın en çok tercih edilen işlemler olarak öne çıkıyor. 

Doğru uygulanan dermatolojik işlemler cilt kalitesini koruyor!

Güzellik ve cilt sağlığı alanında uzman Dermatolog Dr. Öykü Maraşoğlu Çelen, doğru ve düzenli uygulanan dermatolojik işlemlerin cilt kalitesini koruma ve iyileştirme üzerindeki etkilerini vurguluyor. Çelen, çeşitli estetik ve dermatolojik prosedürlerle cilt sağlığını korumanın ve daha genç bir görünüm elde etmenin mümkün olduğunu belirtiyor.

Çelen: ‘Yaz aylarında yapılan işlemler farklılık gösterebiliyor. HIFU, Saten yüz germe, Fotona 4D lazer tedavisi, Gençlik aşıları, Mezoterapi, Botoks, Dolgu ve Kök Hücre Tedavileri uzman dermatologlar tarafından doğru bir şekilde uygulandığında cilt kalitesini koruma ve iyileştirme açısından büyük önem taşıyor. Son zamanlarda özellikle HIFU, gençlik aşıları ve kök hücre işlemleri için danışan alıyorum. HIFU, cerrahi olmayan bir yüz germe ve cilt sıkılaştırma yöntemi. HIFU, cilt altındaki dokuları hedef alarak kolajen üretimini artırırken, cildin daha genç ve sıkı görünmesini sağlıyor. Gençlik aşıları ve kök hücre işlemleri ise daha çok kırışıklıkları azaltan, cildin yenilenmesini ve canlanmasını sağlayan tedavi yöntemleri. Yaz aylarında bu işlemleri yaptırmanın herhangi bir sakıncası olmaması, tercih edilmesinde etkili olabiliyor.’ İfadelerine yer verdi.