"Süperstar" lakabını yıllardır üzerinde taşıyan 74 yaşındaki Ajda Pekkan'dan flaş bir itiraf geldi. Tv100 kanalından ekranlara gelen bir magazin programına katılan Şeyda Coşkun, Ajda Pekkan'ın kendisine ilettiği itirafı kamuoyu ile paylaştı. Ünlü isimlerin yaşam koçu olarak görev yapan Şeyda Coşkun, Süperstar Ajda Pekkan'ın yaptırdığı estetiklerden pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

YAĞ ALDIRMA UYGULAMASI YAPTIRMIŞTI

Sanatçı Ajda Pekkan'ın bacakları bir döneme damga vurmuş, insanlar Ajda Pekkan'ın bacaklarının kusursuzluğunu konuşmuştu. Ancak o dönemde bazı kişilerin ünlü sanatçı hakkında diz estediği yaptırdığına yönelik iddiaları yalanlayan Pekkan, bacaklarındaki  liposuction (yağ aldırma) işlemini menisküs ameliyatı olarak açıklamış, iddiaları yalanlamıştı.

ESTETİK YÜZÜNDEN BACAK KASLARI MAHVOLDU

Şeyda Coşkun, 'Biz Bize' programında şu açıklamaları kaydetti:

"Ajda Hanım ile çalıştım çok bilinçli bir kadındır. Bir gün bana ‘Estetik yaptırmayı severim ama en çok bacaklarıma yaptırdığım şeylerden çok pişman oldum. Mahvetti kaslarımı, bunları lütfen insanlara söyle Şeyda’ demişti."

AJDA PEKKAN KİMDİR? AJDA PEKKAN'IN HAYATI

Tam adı "Ayşe Ajda Pekkan" olan Süperstar, 12 Şubat 1946 tarihinde İstanbul Beyoğlu'nda doğdu. Şu an 74 yaşındadır. 1970'li tarihlerden bu yana "Süperstar" lakabıyla özdeşleşen Ajda Pekkan, Türk pop müziğine damga vuran parçalarla adından sık sık söz ettirmeyi başarmıştır. Yıllar geçmesine rağmen güncel tuttuğu müzik tarzı sayesinde 50 yıldır müzik piyasasında yer almaktadır. Sanatçı, günümüzdeki pek çok şarkıcıya da ilham vermiştir.

Müzik kariyeri Los Çatikos grubuyla başladı

Ajda Pekkan'ın müzik kariyeri, Los Çatikos adlı grupla 1960'lı yılların başında başladı. Pekkan, bir gece kulübünde grubuyla birlikte sahneye çıktı. 1963 tarihinde Ses Dergisi'nin sinema artisti yarışmasını kazandığında sanatçılığı bir süre bırakıp oyunculuğa odaklandı. İlk olarak Adanalı Tayfur filminde başrol oyuncusu olarak Yeşilçam'ın büyülü dünyasına giriş yaptı. Ardından aynı tarihte Şıpsevdi, 1964'te Hızır Dede ve 1965'te Şaka ile Karışık gibi filmler olmak üzere toplamda 50 siyah-beyaz filmde rol oynadı. Ardından oyunculuğu tamamen bırakıp şarkıcılığa yöneldi.

Ajda Pekkan kaç estetik yaptırdı?

Vücuduna yaptırdığı estetikler de ayrı bir merak konusu olan Ajda Pekkan şu ana kadar, 6 kez dudak silikonu, 3 kez burun estetiği, 2 karın bölgesi gerdirme, diz kapağı gerdime, 4 yüz gerdirme, göz kapaklarını kaldırma, kaş çektirme, 2 kez kol altı yağlarını aldırma, göğüs dikleştirme estetiği yaptırdı. Ajda Pekkan'ın 6 ayda bir olacak şekilde yüzüne botoks yaptırdığı iddia ediliyor.