Müşterilerinin yaşamına hız ve konfor katan sıra dışı ürün ve hizmetleriyle bankacılık sektörüne yepyeni bir boyut kazandıran VakıfBank, yenilikçi ödeme ve tahsilat ekosistemi Vinov kapsamında hayata geçirdiği Vinov Kampüs ile bu kez öğrencileri ve eğitim kurumlarını radarına alıyor. 

VakıfBank, müşterilerinin ödeme ve tahsilat süreçlerini bütünüyle dijitale taşımalarına olanak tanıyan Vinov Kampüs ürünüyle, öğrencilerin eğitim harcamalarına yönelik birçok kolaylık sunuyor. Finans ekosistemine kazandırdığı Vinov Kampüs ürünüyle dijital, hızlı ve güvenilir bir okul tahsilat sistemi sağlayan VakıfBank, “Bir Sonraki Bankacılık” mottosunun da altını ustalıkla dolduruyor. 

Vinov Kampüs’ten faydalanmak isteyen veliler, tamamen dijital kanalar üzerinden ve sadece okul özelinde yapacakları ödemelerde kullanabileceği Vinov limit imkanından yararlanabiliyor. Öğrencilerin ilkokuldan üniversiteye kadar tüm eğitim harcamalarının velilere özel tanımlanan Vinov limit ile ödenebilmesine olanak sağlayan VakıfBank, sistemin tamamen dijital kanallar üzerinden işlemesi sayesinde şubeye gitme zorunluluğuna da son veriyor.