Yıllar önce Arif Susam, Bülent Ersoy ve Cengiz Kurtoğlu gibi sanatçılar tarafından seslendirilen ve zamanla bir klasiğe dönüşen ‘’Sabaha Kadar’’, 90’lı yılların sevilen isimlerinden Ümit Yaşar’ın yeniden yorumlaması ve Febyo Taşel’in düzenlemesiyle albümdeki yerini alıyor.

Arabesk ve fantezi tınılarıyla dikkat çeken ‘’Sabaha Kadar’’, Ümit Yaşar’ın güçlü yorumuyla dinleyicileri nostaljik bir yolculuğa davet ediyor. 

Selami Şahin'in en önemli eserlerini popüler müzik dünyasıyla buluşturan ‘’Selami Şahin Şarkıları 2’’ albümü, Gökhan Türkmen, Can Ozan, KÖFN, Koray Avcı, Göksel, Linet, Elif Buse Doğan ve Ümit Yaşar’ın ardından Serkan Kaya ve Ceylan Ertem gibi birbirinden güçlü on farklı sürpriz sanatçıyı bir araya getiriyor.

Her hafta yeni bir şarkı ile müzikseverlerin beğenisine sunulan albümün müzik direktörlüğünü Lider Şahin üstenirken projenin görsel dünyası Ethem Onur Bilgiç imzası taşıyor. 

Ümit Yaşar’ın güçlü yorumuyla yeniden hayat bulan ‘’Sabaha Kadar’’, 10 Mayıs Cuma gününden itibaren Lider Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda platformlarda yayında!