Türkiye'nin dört bir yanındaki satış noktaları ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip markalarından olan Profilo Ev Aletleri, 21. Uluslararası Stevie İş Ödülleri'nde “Satış ve Gelir Elde Etme Başarısı” kategorisinde Kabile Pazarlaması projesi ile “Gümüş Stevie Ödülü” kazandı. 

Uluslararası iş dünyasının Oscar’ı olarak kabul edilen Stevie Awards organizasyonunda, dünyanın dört bir yanındaki üstün başarılı kuruluşlar ile yöneticiler değerlendiriliyor ve ödüllendiriliyor. 21. Uluslararası İş Ödülleri'nde ise kazananlar 62 ülke ve bölgedeki kurumlar tarafından sunulan 3 bin 600'den fazla aday arasından seçildi. Ödül kazananlarını belirlemek için dünya çapında 300'den fazla yönetici 11 farklı alanda jüri olarak yer aldı. İş dünyasının küresel ölçekteki en büyük ödüllerinden biri olan Stevie Awards’ta ödüle layık görülen Profilo Ev Aletleri, uluslararası arenada da başarısını tescilledi. 

Ödülle ilgili konuşan BSH Ev Aletleri Türkiye CEO’su Alper Şengül, “Binlerce şirket arasından sıyrılarak uluslararası çaptaki bu büyük ödülü almış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Ürünlerimiz gibi perakendecilik yaklaşımımızla da tüm paydaşlarımıza yenilikçi bir deneyim sunuyoruz. Çalışmalarımızın uluslararası arenada da dikkat çekmesi bizi gururlandırıyor. Bu motivasyon ile Profilo’da çok daha güzel işlere ve yeni projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.