Pennsylvania eyaletinde düzenlediği etkinlikte seçmenleri ile buluşan ABD Başkanı Donald Trump, pandemik süreçle ilgili olarak yeni bir gelişme paylaştı. 

Kovid-19'a karşı aşı geliştirilmesi konusunda ilerleme kaydedildiğini bildiren Trump, "3 aşı adayı şu an son klinik aşamada. Aşı belki Ekim sonundan önce dağıtılır. Bunu seçimler yaklaştığı için değil, insanların hayatını kurtarmak istediğimiz için yapacağız." dedi.

ANKETLERDE GERİDE KALDI

Başkanlık seçimleri kızışmaya devam ederken Trump, son dönemlerdeki anketlerde Demokratların başkan adayı Joe Biden'ın öne çıkmasıyla ilgili olarak, ""Bu anketler sizi depresyona sürüklemek istiyor. Depresyona girdiniz mi? Hiç depresyonda gibi durmuyorsunuz." dedi.

'BİDEN'IN SORUNLARI VAR'

Rakibine alenen nefret gösterisinde bulunan Trump, "Biden sosyalist, Marksist ve polisten nefret eden aşırılıkçıların kuklası." dedi.

Biden'in maske takmasıyla ilgili olarak, "Maske, Biden'a bir tür güvenlik duygusu veriyor. Ben psikiyatrist olsaydım, Biden'ın büyük sorunları olduğunu söylerdim." ifadelerini kullandı.

'BU MANYAKLAR HEP RUSYA'YI KONUŞUYOR'

Trump, demokratların sürekli kendisini Rusya'yla bağdaştırmasıyla ilgili, "Bu manyaklar, her zaman Rusya hakkında konuşuyor, hiç Çin hakkında konuşmuyor. Artık bir yerde Rusya denildiği an televizyonu kapatıyorum." sözlerini kaydetti.

'BİDEN, DEAŞ'IN ORTAYA ÇIKIŞINI İZLEDİ'

Biden'ın DEAŞ'ın ortaya çıkışını izlemekle yetindiğini bildiren Trump, "Biden siyasi yaşamı boyunca El Kaide terör örgütü elebaşı Usame Bin Ladin ve İran Devrim Muhafızları bünyesindeki eski Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin öldürülmesine karşı çıktı."