Yarın Trabzon'da oynanacak olan Trabzonspor - Medipol Başakşehir maçıyla iki takım 25. kez karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Süper Lig sıralamasında 12. sırada yer alan Trabzonspor, ligin son sırasına kadar düşen ve henüz galibiyet yüzü görmeyen Medipol Başakşehir'i sahasında ağırlıyor.

İki takımın da mutlak galibiyet almak için çıktığı maçın detayları futbolseverler tarafından araştırılmaya başladı. Taraftarlar, "Trabzonspor - Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi oynatılacak?" gibi soruların yanıtlarını arıyor. Haberimizde Trabzonspor - Medipol Başakşehir maçına ilişkin detaylara ulaşabilirsiniz.

TRABZONSPOR - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Medipol Başakşehir, yarın Trabzon'un sahasına konuk olacak. 17 Ekim 2020 Cumartesi günü oynanacak maçta Medical Park Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan takımlara Bahattin Şimşek hakemlik yapacak. Karşılaşma saat 19.00'da beIN SPORTS 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Trabzonspor'da yeni transferler görev alabilir

Bordo-mavili takımın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Vitor Hugo ve Djaniny Semedo'nun bu maçta görev alması bekleniyor. Oyuncular yarınki maçta oynadıkları takdirde ilk kez Trabzonspor formasıyla sahaya çıkmış olacaklar.

TRABZONSPOR'LU BİR OYUNCUDA KORONAVİRÜS ÇIKTI

Trabzonspor bugün yaptığı açıklamada bir oyuncunun koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Oyuncunun ev izolasyonu sürecine alındığı belirtilen açıklamada, "Futbolcu kadromuz, teknik heyetimiz ve kulüp çalışanlarımıza rutin olarak uyguladığımız COVID-19 testleri yapılmış, bir oyuncumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.