Dünyanın en prestijli motor sporları yarışlarından olan Dünya Superbike Şampiyonası’nda (WSBK) 2021 yılında şampiyon olarak Türkiye’yi gururlandıran Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, on yıllık kariyerinde ikinci defa Dünya Superbike şampiyonluğu kupasıyla evine döndü.

Sezon boyunca gösterdiği üstün performans ve imza attığı unutulmaz yarışlarla dikkat çeken Razgatlıoğlu, İstanbul Havalimanı’nda basın mensupları ve Türkiye Motor Federasyonu’nun davet ettiği kalabalık bir motor konvoyuyla karşılandı. 

Havalimanı çıkışında soruları yanıtlayan Razgatlıoğlu, “Ülkeme bir kez daha bu kupayı getirmekten, sevenlerime bu gururu ikince defa yaşatmaktan ötürü büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Tüm bu yolculukta yanımda olan başta Kenan Sofuoğlu olmak üzere, Red Bull ve BMW’ye teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Yarışmak benim hayatımın vazgeçilmezi. İstanbul’a dönmek ve bu sevgiyle karşılanmak ise her zaman çok özel.” dedi.

Dünya genelinde milyonlarca hayranı olan Red Bull sporcusu, motor sporlarındaki başarılarının yanı sıra azmi ve disipliniyle de örnek bir sporcu olarak anılıyor. Razgatlıoğlu bu yıl kariyerinin onuncu yılını kutluyor.