Dünyanın en prestijli motor sporları yarışlarından olan Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası (WSSP) heyecanı Aragon İspanya Pisti’nde devam ediyor. Sezonun 10. etabı olan İspanya ayağında, Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, sakatlık sonrası İspanya’daki yarışları da kazanmak ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak için mücadele verecek. 

Red Bull Sporcu Performans Merkezi’nde Tedavisini Tamamladı

Geçirdiği kaza sonrası tedavisi Red Bull Sporcu Performans Merkezi'nde yapılan Toprak Razgatlıoğlu İspanya yarışına yetiştirildi. Burada fizik tedavi ile birlikte sakatlığına yönelik özel bir program uygulanan Toprak, bugün de 1. antrenmanlara katıldı ve antrenmanları lider tamamladı. 

Dünya Supersport Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Red Bull sporcuları Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu da podyumda yer edinmek için İspanya’da ter dökecek.

İspanya’da Kıran Kırana Mücadele

Genel puan tablosunda Razgatlıoğlu, son iki yarışa sakatlığı sebebiyle katılamamasına rağmen en yakın rakibi İtalyan pilot Bulega’nın 13 puan önünde, 365 puanla lider konumunda bulunuyor.

Toprak Razgatlıoğlu’nun rakipleriyle arasındaki puan farkını tekrar açmak ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak için mücadele edeceği Dünya Superbike Şampiyonası yarışları, 28 Eylül Cumartesi ve 29 Eylül Pazar günü TSİ 11.55’te koşulacak. Red Bull sporcuları Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü’nün podyum mücadelesi vereceği Dünya Supersport Şampiyonası yarışları ise TSİ 14.40’ta gerçekleşecek. Heyecanla beklenen yarışlar, Red Bull TV ekranlarından canlı yayınlanacak.