İstanbul Bahçelievler'de üniversite öğrencisi oğluyla tatile gitme yüzünden kavga ettiği iddia edilen baba oğlunu bıçakladı sonrasında penceren aşağı atladı. Penceren aşağı atlayan baba hayatını kaybetti oğlu ise hastanede tedavi altına alındı. Baba oğlun Kartepe'ye tatile gitme meselesinden tartıştıkları iddia edilirken polisin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

Katil Baba

Yaşanan olay, dün saat 11.30 sıralarında Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi Gümüş 1 Sokak'ta oldu. İddiaya göre üniversite öğrencisi Ö. Karalı Kartepe kayak merkezine tatile gitmek istedi. Fakat babası buna izin vermedi. İkili arasında tartışma açıktı. Tartışma kısa sürede yerini bıçaklı kavgaya bırakınca baba oğlunu çeşitli yerlerinden bıçakladı. İddiaya göre evin içindeki tartışma balkona kadar taştı Ö. Karalı aldığı bıçak darbesi ile yere yığıldı, bunu gören baba Ali Karalı ise balkondan aşağı atladı.

BALKONDAN ATLAYAN BABA HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan İhbarda olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri babasının bıçak darbeleri ile kanlar içinde yaralanan Ö.Karalı'yi ve baba Ali Karalı'yi hastaneye kaldırdı. Balkondan atlayan baba Ali Karalı ise yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti, oğlunun ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olay yeri incelemeyapan polis ekipleri, olayın yaşandığı ev ve sokakta incelemelerde bulundu, polis ekipleri olayın aydınlatılması için çalışma başlattı.