Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yeni bir rapor geldi. Rapora göre bazı illerde kuvvetli sağanak yağış görüleceği, ayrıca Marmara, Ege ve Doğu Karedeniz'de kuvvetli rüzgar olacağı öngörüldü. 

Raporda Türkiye genelinde sıcaklıkların düşeceği duyurulurken bazı illerde sağanak yağış beklentisi olduğu belirtildi. Sağanak yağıştan doğabilecek sel, su baskını ve yıldırım gibi afetlere karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi. 

 

METEOROLOJİ'DEN KUVVETLİ RÜZGAR VE SAĞANAK UYARISI

Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağışlar bekleniyor. Özellikle Marmara Bölgesi'nde bulunan vatandaşlar kuvvetli rüzgara karşı uyarıldı.

Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinde sıcaklıkların 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde göze çarpan çok önemli bir değişikliğin olmayacağı öngörülüyor.

METEOROLOJİ'DEN GELEN SON DAKİKA HAVA DURUMU RAPORU

MARMARA
Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

BURSA °C, 27°C
Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL °C, 25°C
Parçalı bulutlu

KIRKLARELİ °C, 25°C
Parçalı bulutlu

KOCAELİ °C, 26°C
Parçalı bulutlu

EGE
Az bulutlu, zamanla kuzey ve iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Orta ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-70 km/sa) esmesi bekleniyor.

İZMİR °C, 31°C
Parçalı ve az bulutlu

KÜTAHYA °C, 25°C
Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

MANİSA °C, 33°C
Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 32°C
Parçalı ve az bulutlu