Teoman, Sıla ve Kenan Doğulu gibi birçok sanatçının dahil olarak büyük ses getirdiği ‘’Selami Şahin Şarkıları 1’’ albümünün ardından ‘’Selami Şahin Şarkıları 2’’ albüm seçkisi de müzik yazarları ve eleştirmenlerden tam not aldı.

Türkiye müzik arenasında tartışmasız sayısız hite imza atan Selami Şahin'in en önemli eserlerini popüler müzik dünyasıyla buluşturan ‘’Selami Şahin Şarkıları 2’’ albümü, Gökhan Türkmen, Can Ozan, KÖFN, Koray Avcı, Göksel, Linet, Elif Buse Doğan, Ümit Yaşar, Ceylan Ertem ve Serkan Kaya gibi birbirinden güçlü on farklı sürpriz sanatçıyı bir araya getirdi. Birçok tarz ve sound'u müzikseverlere sunan albüm, müzikal zenginliği ve çeşitliliği ile dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Selami Şahin'in en sevilen ve dillerden düşmeyen şarkılarından oluşan bu derleme albüm projesi, popüler sanatçıların güçlü yorumlarıyla günümüze aktarıldı. Her hafta yeni bir şarkı ve çekilen çeşitli video kliplerle müzikseverlerin beğenisine sunulan ikinci albümün müzik direktörlüğünü usta sanatçının oğlu Lider Şahin üstendi.

Albümde yayınlanan şarkılar, radyo, televizyon ve dijital platformlarındaki müzik listelerinde büyük başarı yakarken ‘’Selami Şahin Şarkıları 3’’ albümü için ise şimdiden hazırlıklara başlandı. Toplamda beş farklı albüm seçkisi ve 50 şarkıdan oluşacağı belirtilen ‘’Selami Şahin Şarkıları’’ projesi her albümde öne çıkan birçok yıldız ismi ağırlamayı sürdürecek.