Rap müziğin genç ve dinamik yüzleri Uzi, Heijan ve Muti, Marmara Denizi'nin kıyısında yer alan Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi'nde binlerce müzik tutkunuyla buluştu.

Sahip olduğu benzersiz konumu ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile uluslararası platformda seçkin bir marka olan Ataköy Marina, İstanbul’un en yeni gösteri merkezi Açık Hava Sahnesi’nde rap müziğin en sevilen isimlerinden Uzi, Heijan ve Muti’yi konuk etti.

Yoğun İlgi ve Unutulmaz Performanslar

Kozmos Event organizasyonuyla 1 Haziran tarihinde gerçekleştirilen konser, büyük bir ilgiyle karşılandı. Uzun kuyrukların oluştuğu Ataköy Marina’da binlerce kişi Uzi, Heijan ve Muti’nin şarkılarıyla eğlendi.

Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşen etkinlikte, rap müziğin sevilen isimleri Uzi, Heijan ve Muti, sahne performanslarıyla da izleyicilere coşku dolu anlar yaşattı. Konser boyunca enerjik ve samimi performanslarıyla dikkat çeken sanatçılar, dinleyicilere unutulmaz bir gece sundu. Etkinlikte ayrıca, rap müziğin yükselen yıldızları Mavi, Canbay & Wolker ve Critical konuk olarak sahne aldı. Konuk sanatçılar, kendi hit parçalarıyla sahneyi ateşledi ve izleyicilere ekstra bir heyecan yaşattı.

Konserler Yaz Boyunca Devam Edecek

Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi'nde konserler yaz boyunca devam edecek. Marina Fest kapsamında 22 Haziran’da Gökhan Türkmen, Çağan Şengül ve Agab, 13 Temmuz’da ise Yüzyüzeyken Konuşuruz, Mavi Gri ve M Lisa sahne alacak. Kendine has tarzı ve unutulmaz sahne şovlarıyla Hayko Cepkin 6 Temmuz'da, son zamanların dikkat çeken ismi Bayhan ise 12 Temmuz’da Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi'nde olacak.

İstanbul’un Yeni Gösteri Merkezi

Ataköy Marina, İstanbul’un en yeni gösteri merkezi olan Açık Hava Sahnesi ile birlikte gösteri dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor. Etrafı deniz manzarasıyla çevrili geniş etkinlik alanı ve çeşitli yeme içme mekânlarıyla Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi, müzik, kültür ve sanat etkinlikleri için ideal bir mekân sunuyor. Bu özel alan, İstanbul’da eşi benzeri olmayan bir festival deneyimi yaşatmaya devam edecek.