Çağla Şıkel, hava atışını Pembe Top ile yapacak

Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğinde meme kanseri farkındalığını artırmak için hayata geçirilen “Pembe Top Sahada” projesi bu yıl Olympiacos maçında gerçekleşecek. 

Bu sene 11. yaşını kutlayacak olan anlamlı proje, meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekecek. Her yıl Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda sahaya dönen Pembe Top, bu sene Anadolu Efes’in yeni sahası Basketbol Gelişim Merkezi’nde Çağla Şıkel’in ellerinden havalanacak. 

Basketbol Gelişim Merkezi’nin özel atmosferi kaldığı yerden devam ediyor

Turkish Airlines EuroLeague maçlarında seyirci rekorları kıran Anadolu Efes taraftarları, EuroLeague’de sezonunun dördüncü karşılaşmasında takımının yanında yerini alacak. Maç içinde gerçekleştirilen şovlar ile adeta festival havası yaşatan Anadolu Efes, Olympiacos karşılaşmasında muhteşem maç atmosferlerine devam edecek. Anadolu Efes’in sesi Mustafa Özben müthiş enerjisiyle tribünleri coştururken, Anadolu Efes’in sevimli maskotu Çaylak ise Anadolu Efeslilerle maçın heyecanını katlayacak.

Heyecan dolu karşılaşma 20.30’da S Sport’da

Anadolu Efes-Olympiacos karşılaşması Cuma günü saat 20.30’da S Sport’da naklen yayınlanacak.

Basketbol Gelişim Merkezi’ne toplu taşıma ile kolaylıkla sahaya ulaşabiliyor

Anadolu Efes’in maç ruhunu sahada yaşamak isteyen taraftarlar, toplu taşıma alternatiflerini ya da çevredeki otoparkları kullanarak Basketbol Gelişim Merkezi’ne gelebilecek.