Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Alanyaspor ile oynadıkları Süper Lig maçı sonrası "Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor" ifadelerini kullanmıştı.

Portekizli teknik adam daha önce de "Emin olduğum bir şey var ki Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, kart görmeden sahaya 4 metre girebiliyor. Ancak ben 1 metre bile kart görmeden giremiyorum. Galatasaraylı bir futbolcu başka bir oyuncunun suratına yumruk atıp kart görmeyebiliyor. İlk haftada bunu öğrendim." sözlerini sarf etmişti.

Okan Buruk, Portekizli teknik adamın bu çıkışlarına cevap verdi.

TV100'e konu ile ilgili açıklama yapan tecrübeli teknik adam, "Jose Mourinho’yu çok iyi tanıyorum ve demeçleriyle ne yapmak istediğini anlıyorum. Chelsea’de, Real Madrid’de ve Roma’da ne yaptıysa onu yapmak istiyor. En güçlü gördüğü rakibe karşı psikolojik savaş başlatıp ekstra baskı oluşturmaya çalışıyor. Ben Mourinho’nun oltasına gelmem" ifadelerini kullandı.

CEVAP VERMEYECEĞİM

"Ona gerekmedikçe cevap vermeyeceğim" diyerek sözlerine devam eden Okan Buruk, "Herkes kendi takımıyla ilgilensin, bu herkes için daha iyi. Birbirimizi çok özlediysek 6. haftada hasret gideririz." dedi.