Günümüz iş dünyasında rekabet avantajı elde etmek, verimliliği artırmak ve esneklik kazanmak isteyen şirketler için bulut teknolojileri vazgeçilmez bir çözüm haline geldi. İşletmelerin kritik veriler taşıyan operasyonlarını bulut ortamına taşıması, hem finansal hem de operasyonel avantajlar yaratıyor. 

Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’ı Nagarro + MBIS, bulut çözümleriyle işletmelere büyük yüksek donanım yatırımları yapmak yerine bulut tabanlı altyapılarla esnek bir yönetimi mümkün kılıyor. Bu sayede operasyonel giderlerde tasarruf avantajı sağlıyor. Nagarro + MBIS’in SAP S/4HANA Cloud çözümü, işletmelerin kaynakları dinamik olarak ölçeklendirmesine olanak tanıyarak, değişen talepler karşısında bile optimum performansı garanti ediyor. SAP Bulut Çözümleri arasında akıllı bir bulut ERP çözümü olan SAP S/4HANA Cloud; finans, muhasebe, envanter, satış ve üretim gibi temel iş süreçlerini yönetmek için birleşik bir platform olarak önemli bir görev üstleniyor. 

İşletmeler için ölçeklendirme avantajı 

Cloud teknolojileri, işletmelerin büyüklüğünden bağımsız olarak her türlü iş yükünü karşılayarak ölçeklendirme yapabiliyor. Bu teknolojiler, aynı zamanda çalışanların her yerden, her zaman verimli bir şekilde çalışmasına olanak tanıyarak operasyonları gerçek zamanlı verilerle takip edebilmeyi sağlıyor. SAP S/4HANA Cloud ayrıca işletmelerin, yapay zeka, makine öğrenimi ve IoT gibi son teknolojilere erişim özelliği sayesinde piyasada yenilik yapmalarına ve kendilerini farklılaştırmalarına imkan tanıyor. 

Nagarro + MBIS SAP S/4HANA Public Cloud Hizmetler Grup Müdürü Ahmet Çaba, bulut çözümlerinin işletmelerin iş süreçlerini optimize etme fırsatı sunduğunu kaydederek “Güçlü bir altyapı, güvenli veri yönetimi ve esnek operasyonel yetenekler ile iş dünyasının her alanında bulut teknolojilerinin potansiyelini ortaya koyuyoruz. Dijital çağda rekabetin anahtarı, bulut tabanlı çözümlerde saklı” dedi.