İzmir'in Alparslan Mahallesi'nde 5 katlı bir apartmanda meydana gelen olayda henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın, erkek arkadaşının evinde bulunduğu esnada ikili arasında sebebi bilinmeyen bir tartışma çıktı. Kadın, tartışmanın büyümesiyle cinnet geçirip çığlıklar atmaya başladı. Balkona çıkıp kapıyı kilitleyen kadın, 5. kattan atlayarak intihar etmek istedi.

Kadının çığlıklarını duyunca müdahale etti

Apartman sakinlerinden 26 yaşındaki Şeref Günay, olayın yaşandığı dairenin alt katındaki daireye gitti. Burada kadının aşağıya atlamak üzere olduğunu gören Günay son anda kadını ayaklarından yakalayarak içeri aldı. Olayı görev vatandaşlar durumu ihbar etti. 

'TAM ATLAMAK ÜZEREYKEN İÇERİ ALDIM'

Olay esnasında arkadaşlarıyla evde oyun oynadığını belirten Günay, bağrışma seslerini duyar duymaz balkona çıktığını, burada kadının kendisini aşağıya sarkıttığını gördüğünü söyledi.

Günay, "Kendisini balkona kilitlemiş ve aşağı atlamak üzereydi. O esnada o dairenin tam altına denk gelen yan taraftaki yengemin dairesine geçtim. Kadın tam aşağı atlamak üzereyken ayaklarından tutarak içeri aldım." ifadelerini kullandı.

'BİZE SALDIRDI'

Yaptığının insanlık vazifesi olduğunu vurgulayan duyarlı vatandaş Günay, "Atlarken tutarak içeriye aldık. Kurtardığımız kadın evin içerisinde bize de saldırdı. Onu içeriye aldıktan sonra yeniden atlamaya çalıştı ve bize bağırıp çağırdı. Yeniden atlamak için balkona çıkmaya kalkıştı, biz de camları, kapıları kilitledik. Psikolojisi bozulmuştu sanırım. Bıraksak belki ölecekti, belki yaralanacaktı." dedi.

Olayın ardından tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN