Bitcoin maksimalisti Michael Saylor, Bitcoin saklama seçeneklerinin çeşitliliğini savundu ve Bitcoin’in herkes tarafından farklı yöntemlerle saklanabilmesi gerektiğini belirtti. Ancak, Saylor’un Bitcoin’in yalnızca kurumsal saklama yerine bireysel kullanıcılar tarafından saklanması gerektiğine yönelik açıklamaları bazı kripto topluluğu liderlerinden tepki aldı.

Kalshi, Stablecoin Mevduatlarını Entegre Etmeyi Planlıyor

Tahmin piyasası platformu Kalshi, stablecoin mevduatlarını etkinleştirmeyi planlıyor. Bu adım, ABD’de tahmin piyasalarına yönelik regülasyonlarda yaşanan olumlu gelişmelerin ardından geldi. Kalshi, geçtiğimiz dönemde Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’na karşı önemli bir mahkeme zaferi kazanmış ve seçim bahis sözleşmelerini yasallaştırma yolunda büyük bir adım atmıştı.

Bitcoin Madencileri Kripto Yanlısı Adayları Desteklemek İçin 2 Milyon Dolar Bağışladı

ABD’nin en büyük Bitcoin madencilik şirketlerinden Riot Platforms, Marathon Digital ve CleanSpark, kripto yanlısı politikaları destekleyen siyasi adaylara yardım etmek için 2 milyon dolarlık bir dijital reklam kampanyası başlattı. Bu siyasi eylem komitesi, özellikle Pennsylvania ve Teksas’taki kripto yanlısı adayları desteklemek amacıyla “Bitcoin Voter PAC” adı altında faaliyet gösteriyor.