Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika açıklamasına göre, 4 Eylül Cuma günü havanın sağanak yağışlı olacağı, vatandaşların dikkatli olması gerektiği söylendi.

ÜLKE GENELİNDE SICAKLAR DEVAM EDECEK

Ülke genelinde yüksek hava sıcaklıkları etkisini sürdürecek. Öte yandan, Balkanlar'dan gelen yağışlı havaların, Kırklareli, İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya çevrelerini etkisi altına alması bekleniyor.

ŞEHİRLERE GÖRE HAVA DURUMU 4 EYLÜL 2020

Yapılan tahminler doğrultusunda ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Kırklareli, İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ile Edirne'nin kuzeyi, Tekirdağ'ın kuzey ve doğusu, Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlere ise az bulutlu hava hakim olacak.

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ 

Ülkenin kuzey ve doğusunun öğle saatlerinde çok bulutlu olacağı öngörülürken, Kırklareli, İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya çevreleri ve ile Edirne'nin kuzeyi ve Tekirdağ'ın kuzey ve doğusu yerel olacak şekilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAVA KAÇ DERECE?

İstanbul, 22°C, 29°C sıcaklıkları arasında gidip gelirken havanın parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra çok bulutlu ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.