Geçtiğimiz gün heyecanla beklenen ilk bölümüyle TRT 1 ekranlarına gelen ve daha yayınlanmadan gerek konusuyla, gerek güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran yeni dizi 'Masumlar Apartmanı', izleciyiler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanarak yeni sezona giriş yaptı.

Masumlar Apartmanı ilk günden Trend Topic listesine girdi

Pek çok diziyi arkasında bırakmayı başaran yapım, sosyal medya platformu Twitter üzerinde kullanıcıların en çok konuştuğu konu oldu. Dizi, Twitter TT (Trend Topic) listesine girmeyi başardı.

GERÇEK BİR HİKAYEYE DAYANIYOR

Dizinin ilgi çeken etkileyici senaryosu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşuyor. 

Dizinin kadrosu sağlam

Başrollerini Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın paylaştığı dizide psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar resmediliyor.

Hem Türkiye'de hem de yurt dışında büyük ilgiyle izlendi

TRT 1’in yeni dizisi 'Masumlar Apartmanı', hem Türkiye'de hem de yurt dışında büyük bir ilgiyle karşılandı. Geniş bir coğrafyada yer edinmeyi başaran ve daha ilk bölümüyle hafızalara kazınan dizinin çarpıcı hikayesi ve oyuncuların başarılı performansıyla daha fazla ilgiye boğulacağı öngörülüyor.

MASUMLAR APARTMANI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

"Masumlar Apartmanı" dizisi her Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

MASUMLAR APARTMANI 1. BÖLÜM İZLE

Dizinin resmi Youtube hesabında ilk bölüm yayınlandı. Yayınlanalı yalnızca birkaç saat olan video da aynı şekilde büyük bir ilgi görmeyi başardı.