MasterChef yarışmacıları, Mihrişah Valide Sultan İmalathanesi'nde ihtiyaç sahiplerine yemek götürmeye hazırlanıyor. Mavi ve kırmızı takım arasındaki rekabet her geçen gün artarken takım için çatışmalar da ortamın gerginliğini arttırmaya devam ediyor. MasterChef Türkiye 64. bölümün fragmanında yine nefes kesen sahneler, büyük kavgalar görülüyor.

WALİSON'A DESTEK YAĞIYOR

63. bölümde duygusal bir konuşma yapan Walison'a fragman videosu altındaki yorum kısmında destek yağdı. Kullanıcıların Walison'ın duygusal bir şekilde yaptığı konuşmanın, "Aramızda kalsın." demesine rağmen Emir tarafından yayılmasına tepki gösterdiği görülüyor. 

Kullanıcılar tarafından yapılan yorumlardan bazıları:

"Berker resmen gelip wallison'a elenmek mi istiyorsun dedi, hiçbiriniz sayı alamazken adam yarım yamalak türkçesiyle takıma tek puanı getiren oldu. Dün bile koskaca menüden çocuğa salata domates kestirdiniz ona da Esra abla öğretir kesmeyi dediniz, 34 yaşında bu adam salata doğramayı bile bilmiyor gibi davranıyorsunuz."

Yarışmacılar bencil ve egoist

"Sırf Walison'u yiyebilmek uğruna adamın aramızda kalsın dediği olayı ortalığa döküyorsunuz. Hadsiz Berker Walison'un geleceği hakkında densizce yorum yapıyor. Size 1 puanı getiren adam Walison, harcamak yerine kazanmaya calışsanız keşke. Bencil ve egoistsiniz."

MASTERCHEF TÜRKİYE 64. BÖLÜM FRAGMANI