TV8 kanalından ekranlara gelen Masterchef Türkiye, bu sene ilginç bir konuyla gündeme oturmuştu. Masterchef'in en tanıdık yarışmacılarından olan ve gösterdiği performansla sık sık sosyal medyada kullanıcıların en çok konuştuğu isim haline gelen Masterchef Duygu, kendisini aldattığını belirttiği nişanslısıyla evlendi. Masterchef'te elenen diğer yarışmacılar, Duygu'nun düğününe katıldı. İşte Masterchef Duygu'nun düğününe ilişkin detaylar.

'EN YAKIN ARKADAŞIMLA ALDATTI' DEMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda yarışmadan önce Mehmet Şef'in kendisine yönelttiği soruyla birlikte bir itirafta bulunan Duygu, nişanlısı tarafından aldatıldığını öğrendiğini söylemiş, ayrıca şiddet gördüğünü ve dolandırıldığını açıklamıştı. Açıklamadan kısa bir süre sonra kendisini eleme potasında yarışırken bulan Duygu, kendi yemeğini sabote etmiş, Masterchef'ten kendi rızasıyla elenmişti. 

Daha sonra bir Youtube kanalına konuk olan Duygu, kendisini aldattığını öğrendiği nişanlısı ile barıştığını söylemişti. Duygu'nun düğününden görüntüler bugün taraflarımıza ulaştı.

MASTERCHEF'TEN ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Masterchef Duygu'nun düğününden gelen görüntülerde, Masterchef'ten daha önce elenen isimler Berk İlter, Gülşah Suna ve Sedat Tuncer'in de yer aldığı görüldü. Eski yarışmacılar, Duygu'nun mutlu gününde arkadaşlarını yalnız bırakmadı.