Transfer dönemi son sürat devam ederken artık takımlar kadro derinliğini tamamlamak ve ilk 11'lerini belirlemek için çalışmaları hızlandırmış durumda. O takımlardan biri de İtalya Serie A liginden Roma. Bilindiği üzere Roma, Galatasaray'da gösterdiği büyüleyici performansın ardından Marcao'yu kadrosuna katmak üzere harekete geçmiş, ancak maddi sıkıntılardan ötürü yıldız oyuncuyu almak için isabetli bir hamle yapamamıştı. Başkent ekibinin Marcao için kendi kadrosundan Perotti de dahil olmak üzere 4 oyuncudan vazgeçtiği öğrenildi.

FENERBAHÇE'Yİ DE İLGİLENDİREN MARCAO HAMLESİ

İtalya'nın ünlü spor gazetesi Corriere dello Sport, Roma'nın Marcao hamlesi ile ilgili olarak ilginç bir iddia ortaya attı. Gazetenin internet sitesinde yer alan bilgiye göre Roma ekibi, Marcao'yu kadroya katabilmek için, Juan Jesus, Federico Fazio ve Javier Pastore'yi ve Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Dieo Perotti'yi satış listesine koydu.

İLK ETAPTA RET CEVABI ALDI

Pandemi hasebiyle maddi sıkıntı çeken ekip, 3 milyon euro kiralama ve zorunlu satın alma opsiyonuyla defans oyuncusu Marash Kumbulla'yı kadrosuna katmış, aynı taktiği Marcao için de uygulamak istemiş; ancak Galatasaray bu teklifi reddetmişti.