Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant ile usta oyuncular Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt’u kadrosunda buluşturan Ay Yapım imzalı ‘Leyla: Hayat...Aşk...Adalet...’ dizisinin 4. bölümü dün gece izleyicileri yine NOW ekranlarına kilitledi. Olayların giderek kızıştığı dizinin ilerleyen bölümleri şimdiden merakla bekleniyor. 

Her bölümüyle övgüleri toplayan dizi, dün gece de #LeylaHayatAşkAdalet etiketiyle gece boyu sosyal medya listelerinde yer alırken dizi adına binlerce mesaj geldi.  

Leyla: Hayat...Aşk...Adalet...’in dün akşam yayınlanan 4. bölümü TOTAL’de 5,41 izlenme oranı, 16,07 izlenme payı, AB’de 4,71 izleme oranı, 14,45 izlenme payı, 20+ABC1’de 5,43 izlenme oranı, 14,67 izlenme payı elde ederek AB kategorisinde gecenin birincisi oldu. 

Dün geceki bölüm geçmişte Güzide’nin Leyla’nın hayatını kurtarmak için yaptığı plan ile başladı. Mülteci botundan Leyla’yı alan Güzide, ona Cino’nun öldüğünü söyledi ve yeni bir hayat kurması için onu evlat edinmek isteyen aileyle tanıştırdı. Cino’ya ise Leyla’nın öldüğünü söyledi. Nur, Tufo’ya bebeğe kendi başıma bakarım blöfü yapsa da Tufo buna razı olmadı ve ona evlenme teklifi etti. Nur kısa sürede Tufo’nun ailesinin gönlünü fethetti ve Mali’yle de Ferda’nın birlikte olmasını sağladı.  Bebeğin doğumuyla birlikte Nur’un geçmiş travmaları tetiklendi ve oğlu Cino’yu almak için plan yaptı. Nur ve Mali’nin gençlik halleri ile Cino’nun doğumu esnasında yaşananlar Nur ve Mali ile Güzide ve Neco cephesinde yaşananları ortaya çıkarttı. Nur, planı doğrultusunda Tufo’yla beraber arabada giderken Cino’ya çarpttı. Cino’yu hastaneye götüren ikili Cino’yu evlat edindiler. Günümüzde, Leyla Nur ve Arzu arasında bir oyun kurdu ve iki kadının arasındaki savaşı körükledi. Leyla Civan’a çocukluğundan hatırladığı gazozu yeniden verebilmek için bir sürpriz hazırladı. Birlikte yaptıkları gazozu çocukluklarındaki gibi içen ikili bölümün sonunda öpüştüler.