Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada dolaşan dedikodular doğrultusunda Nihat Hatipoğlu'nun sağlık durumunun kötü olduğuna dair ifadeler kullanılmıştı. İddialara göre Hatipoğlu'nun hastalığı kritik düzeye geçmiş, Hatipoğlu yoğun bakıma alınmıştı. Hatipoğlu ailesi bu ifadeleri kesin bir dille yalanlamıştı.

Peki Nihat Hatipoğlu'nun sağlık durumu nasıl?

HATİPOĞLU, 'İŞİ CİDDİYE ALIN' UYARISI YAPMIŞTI

Daha önceden hastalığıyla ilgili konuşan Hatipoğlu, "Aslında çok dikkatli olmama rağmen koronaya yakalandım. Doktorların teşhisi böyle. Süreçle ilgili birkaç uyarıda bulunmak istiyorum en azından, belki size faydası olur. Dostlar. Lütfen işi ciddiye alın. Şakaya gelir yanı yok. Bende sıtma ve ateşle başladı. Sonra mafsal ağrıları bunu takip etti. Tabii bir de iştahsızlık. Bademciklerimdeki iltihaba yorduğum için danışarak antibiyotiğe başladım. Ama 8 gün geçmesine rağmen bir gram düzelme olmadı." diyerek hastalığı hakkında bilgi vermiş ve insanları tedbirli olmaya davet etmişti.

DOKTORUNDAN MÜJDELİ HABER GELDİ

Nihat Hatipoğlu'nun doktoru Ersin Günay, Hatipoğlu'nun sevenlerini mutlu edecek bir açıklamada bulundu. Günay'ın açıklamasında, "Tedavisini yaptığımız Nihat Hatipoğlu hoca sağlığına kavuştu." ifadeleri yer aldı.