Geçen yıl 15 Eylül tarihinde Küçükçekmece'de yaşanan olayda 40 yaşındaki Ersin Ülker, izinli bir şekilde cezaevinden çıkıp birlikte yaşadığı sevgilisi 32 yaşındaki Kübra Tayfur'un evine giderek kadını darp etmiş, ardından yüzüne ve vücuduna kızgın yağ dökerek yakmıştı. 

Bu bağlamda cani Ülker'e, "Kasten öldürmeye teşebbüs ve "Konut dokunulmazlığının ihlali" suçlarından 14 yıl hapis cezası verilince feryat eden kadın şikayetinden vazgeçti. Gözyaşları içinde bağıran kadın, "Bu kararı kabul etmiyorum, bırakın onu" diyerek tutuklu cani sevgilisine sarılmaya çalıştı.

ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ

Bakırköy 20. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada duruşmaya tutuklu sanık Ersin Ülker, mağdur Kübra Tayfur ile taraf avukatları ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanlığı avukatı Tuğbanur Aslan katıldı.

Aslan, sanığın cezalandırılması talebinde bulurken sanık avukatı, "Mağdur şikayetten vazgeçti, öldürme suçu açısından buna yönelik bir kastın olmadığı aşikardır." dedi.

Cani Ersin Ülker ise üzgün olduğunu beyan etti.

Kendisini yakan sevgilisine sarılmaya çalıştı

Mahkeme heyetinin verdiği karara göre tutuklu sanık Ülker, "Kasten öldürmeye teşebbüs etmek suçundan" 12 yıl, "Konut dokunulmazlığını ihlal etmek suçundan da sanığın 2 yıl hapis cezasına çarptırılınca Kübra Tayfur ise "Bırakın onu, kararı kabul etmiyorum." diye feryat etti ve sevgilisine sarılmaya çalıştı.