Bursa'nın Orhangazi ilçesi İznik karayolunda kendisine ait otomobili ile Üreğil köyünden geçen ve şehir merkezine ulaşmak üzere yola çıkan 2 çocuk annesi Yasemin Erdem, yolunun üzerinde aniden aracın önüne atlayan bir köpeğe çarpmamak için yavaşladı. Köpeğin gitmesinin ardından Erdem yoluna devam etti.

Yasemin Erdem, çarpmaktan son anda kurtulduğu köpeğin karşı yönünden gelen bir araca çarptı. 20 yaşındaki Osman T., kazadan dolayı Erdem'i sorumlu tuttuğundan ötürü otomobiliyle Erdem'in peşine takıldı. Osman T.'nin otomobilinde 3 erkek ve 1 kadının da bulunduğu tespit edildi.

IŞIKLARDA KADININ YOLUNU KESTİ

Osman T., Orhangazi-İznik yolu otoban köprüsü altındaki trafik ışıklarına varıncaya kadar Erdem'i takip etti. Işıkların önünde kadının önünü kesen Osman T., camları ve kapıları tekmeledikten sonra kaputun üzerine çıktı. Olayın şokuyla aniden arabayı gazlayan Erdem, saldırgan genci 2 kilometre ötedeki emniyete götürdü.

'HEPSİNDEN DAVACIYIM'

Osman isimli şahsın ardından 2 erkeğin daha geldiğini söyleyen Erdem olayı şöyle anlattı:

"İsminin Osman olduğunu öğrendiğim şahıs arabamın kaputuna çıktı. Aynı anda aracımın önü de açılınca ben hareket ettim. Olay yerinden yaklaşık 2 kilometre ileride şehir merkezi girişinde trafik lambalarına kadar geldik. Yolda hareket ederken olabildiğince yavaş gittim ki kaputtaki genç düşsün istemedim. Trafik lambalarında kırmızı ışıktayken daha önce önümü kesen otomobil gelip kavşakta bana çarparak tekrar önümü kesti dedi."

Çocukları hala korku içinde

"Yeşil ışığın yanması ile yeniden hareket ettiğini belirten Yasemin Erdem o şekilde şehir içinden kornaya basarak Emniyet Müdürlüğü önüne kadar gittim. Polisler de büyük şaşkınlık yaşadı. Şahsı alıp emniyet binasına soktular. Daha sonra kendilerinden şikayetçi oldum dedi. Yasemin Erdem yaşadığı olayın şokunu bir türlü üzerinden atamadığını da belirterek, çocuklarım hala o akşamki felaketi yaşıyorlar. Şu anda davamız devam ediyor. Hepsinden davacıyım."