Fiba Grubu’nun kültürünü ve değerlerini yansıtan Fiba Oyunları’nın 7’ncisi üç gün süren bir organizasyonla büyük bir coşku içinde tamamlandı.

Türkiye’deki en kapsamlı üniversite spor merkezlerinden birine sahip Özyeğin Üniversitesi’nde gerçekleştirilen organizasyonda, 600’e yakın Fibalı hem takım oyunlarında hem de bireysel turnuvalarda ter döktü. Futbol, basketbol, voleybol, bilardo, masa tenisi, tenis, satranç, tavla ve Kampüs Run olmak üzere 10 farklı branşta kıyasıya yarışan sporcular organizasyonun son gününde ödüllerini Fiba Grubu Kurucu ve Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin, Fiba Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin ve Fiba Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşecan Özyeğin Oktay ve grubun farklı sektörlerdeki iştiraklerinin yöneticilerinin ellerinden aldılar. 

Sporun birleştirici gücünden ilham alan Fiba Oyunları’nın son günü şenlik havasında geçti. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının stand açtığı, çocuklara ve yetişkinlere yönelik düzenlenen özel aktiviteler ve heyecan verici yarışmalarla renklenen organizasyonun kapanışında enerji daha da yükseldi. Binlerce Fibalı organizasyonun son akşamında Kenan Doğulu'nun sahne aldığı konserde doyasıya eğlendi.