Ata Demirer’in Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu hikayeleriyle eğlenceyi sahneye taşıdığı gösterisi Ata Demirer Gazinosu 25-26 Eylül tarihlerinde Zorlu PSM’de sezonu açıyor. 

Senelerdir izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle devam eden, Ata Demirer’in komedi gazinosu formatını sahnelere taşıyan gösterisi Ata Demirer Gazinosu hem nostalji severler hem de gülmek isteyenlere eğlenceli bir akşam sunuyor. 

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Bursa Bülbülü soundtrack albümüyle radyolarda en çok çalan, dillere pelesenk olan şarkılarıyla müzik listelerinde de 1 numaraya yerleşen Ata Demirer, ‘Ata Demirer Gazinosu’da; geniş bir repertuvardan oluşan setlisti ile seyircisini her şarkıda müzik türleri arasında yolculuğa çıkarıyor. Ata Demirer’in güçlü sahne performansına yine usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra eşlik ediyor.

Zorlu PSM ve BKM iş birliğiyle sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşecek gösterilerin 25-26 Eylül tarihli biletleri satışta!