Kozmos Event organizasyonuyla Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirilen konserde, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Gökhan Türkmen’in yanı sıra Çağan Şengül ve AGAB de sahne aldı. Gece boyunca dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatan sanatçılar, performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Sevilen şarkılarının yanı sıra yeni teklisi ‘Buram Buram’ şarkısını da seslendiren Gökhan Türkmen, müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Konser boyunca coşkulu kalabalık, sanatçının her şarkısına eşlik etti ve unutulmaz bir gece yaşandı.

Konserler Yaz Boyunca Devam Edecek 

Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi'nde konserler yaz boyunca devam edecek. Marina Fest kapsamında 13 Temmuz’da Yüzyüzeyken Konuşuruz, Mavi Gri ve M Lisa sahne alacak. Kendine has tarzı ve unutulmaz sahne şovlarıyla Hayko Cepkin 6 Temmuz'da, son zamanların dikkat çeken ismi Bayhan 12 Temmuz’da, Reynmen ve Ahiyan 20 Temmuz’da, Adamlar ve Dedublüman 27 Temmuz’da, Cem Adrian ise 7 Eylül’de Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi'nde olacak.  

İstanbul’un Yeni Gösteri Merkezi 

İstanbul'un kalbinde, Ataköy'de bulunan ve etrafı deniz manzarasıyla çevrili geniş bir etkinlik alanı olan Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi, 20.000 kişilik kapasitesiyle her türlü organizasyona ev sahipliği yapabilecek şekilde esnek bir konfigürasyona sahiptir. Sahnenin denizin kenarında bulunması, bu alanda tek festival alanı olarak dikkate değer kılmaktadır. Aynı zamanda yeme içme mekânlarıyla da İstanbul'da eşi benzeri olmayan noktalardan biri olan Ataköy Marina Açık Hava Sahnesi, bu özellikleriyle müzik, kültür ve sanat etkinlikleri için ideal bir mekân sunmaktadır.