Transfer döneminin sona ermesiyle Süper Lig'te takımlar yepyeni isimlerle şampiyonluğu kazanmak için uğraşacak. Öte yandan Galatasaray, bu transfer döneminde rakiplerine göre oldukça sessiz kaldı. Özellikle Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'nin, transfer döneminin açık ara şampiyonu olarak kabul edilmesine rağmen sarı-kırmızılı ekip, bu transfer sezonunda pek fazla anlaşma yapmadı.

FERNANDO MUSLERA'NIN LİSANSI ASKIDA

Geçtiğimiz gün alınan flaş bir karara göre de yıllardır Galatasaray'ın kalecisi olarak görev yapan Fernando Muslera'nın lisansı askıya alındı. Fernando Muslera'nın adı, TFF'ye bildirilecek takımlar listesinde yer almadı. Hatırlanacağı üzere Fernando Muslera geçtiğimiz sezon sakatlanarak sezonu yarım bırakmıştı.

Muslera'nın ilk yarıda forma giymesi beklenmiyordu

Ciddi bir sakatlık geçiren Uruguaylı file bekçisinin yeni Süper Lig sezonunun ilk yarısında forma giymesi beklenmediğinden, tecrübeli kalecinin lisansı askıya alındı ve Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirilen 14 yabancı oyuncu listesinde adı yer almadı. 

GALATASARAY'IN TFF'YE BİLDİRDİĞİ YABANCI OYUNCULAR

Galatasaray takımının TFF'ye bildirdiği yabancı oyuncu listesi;

Christian Luyindama, Jesse Sekidika, Marcelo Saracchi, Marcao, Martin Linnes, Mbaye Diagne, Oghenekaro Etebo, Omar Elabdellaoui, Radamel Falcao, Ryan Babel, Ryan Donk, Sofiane Feghouli, Valentine Ozornwafor, Younes Belhanda