Transfer dönemine damga vuran Fenerbahçe'nin forvet arayışı aktif olarak devam ediyor. Vedat Muriqi'in Lazio'ya transfer olmasının ardından forvet hattında açılan boşluğu kaliteli bir isimle doldurmak isteyen sarı-lacivertli ekip, Atletico Madrid forması giyen Diego Costa'yı gözüne kesitrdi.

Diego Costa ve Atletico Madrid CEO'su görüştü

Atletico'lu 31 yaşındaki yıldız oyuncu Diego Costa, Sportsfinding.com'da yer alan haberlere göre Atletico Madrid CEO'su Miguel Angel Gil ile bir görüşme gerçekleştirdi. Antrenmanlar sırasında Costa'yı yanına çağıran Marin, burada yıldız oyuncuyla 15 dakika süren bir görüşme yaptı.

DİEGO COSTA'YI GÖZDEN ÇIKARDILAR

Yine aynı haber sitesinde yer alan bilgiler doğrultusunda, Diego Costa'nın Atletico Madrid takımında en yüksek maaş alan oyunculardan biri olması hasebiyle gözden çıkarıldığı, gerçekleşen 15 dakikalık görüşmenin de oyuncunun gönderilmesiyle ilgili olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin de gündeminde

Brezilya'lı forvet oyuncusu, Fenerbahçe'nin de gündeminde olduğundan Atletico Madrid'ten yapılacak resmi bir açıklamanın ardından sarı-lacivertli ekibin Diego Costa'yı takıma dahil etmek üzere harekete geçmesi bekleniyor.