Festival kapsamında; İhsan Yavuzer, Rahim Sağlam, Baki Çetin ve Mevlüt Merdoğlu Kültür Yolu Festivali Aşıklar Sahnesi’nde Erzurumlularla buluştu.

Sedat Anar, Üç Kümbetler Millet Bahçesi Etkinlik Alanı’nda “Santur İle Deyişler, Nefesler, İlahiler” etkinliğinde festival katılımcılarıyla bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ses sanatçısı Züleyha Ortak’ın sunumuyla gerçekleşen “Sınırsız Sohbetler” programı Klinik Psikolog ve Yazar Beyhan Budak’ı ağırladı. 

Aile ve Evlilik Danışmanı Yazar Serhat Yabancı, Üç Kümbetler Millet Bahçesi Etkinlik Alanı’nda, Sevgi Deniz moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte kendi alanına dair değerli bilgiler paylaştı.

Ata’yı Anma Kürsü Konuşmaları Erzurum Resim ve Heykel Müzesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Ünlü komedyen Gökhan Ünver ise İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyenlere eğlenceli saatler yaşattı.

ÇOCUKLAR İÇİN FESTİVAL

Olimpiyat Parkı’na kurulan birbirinden renkli aktivitelerin, atölye çalışmalarının, sahne gösterilerinin, tiyatroların, oyun alanlarının ve daha birçok etkinliğin yer aldığı “Çocuk Köyü” minik misafirlerini ağırlamaya devam etti. Festivalin yedinci gününde çocuklar, Pandomim Gösterisi ve çocuk tiyatrosu "Kaptan Pengu ve Arkadaşları'' ile gönüllerince eğlendi.