Emirates, Dubai'yi ziyaret etmeyi planlayan tüm yolcular için heyecan verici yeni bir kampanya duyurdu. Havayolu, bugünden itibaren 12 Eylül 2024 tarihine kadar, en geç 3 Ekim 2024 tarihinde seyahate başlamak kaydıyla Dubai'ye gidiş-dönüş bileti satın alan yolcularına dünyanın en büyük su parkı Aquaventure’da bir günlük giriş bileti hediye ediyor.

105'in üzerinde rekor sayıdaki kaydırağa sahip Aquaventure Su Parkı, eğlence dolu aktivite ve deneyim alanlarıyla Dubai'nin en popüler turistik mekanlarından biri olarak öne çıkıyor. Dünyaca ünlü su parkı, Leap of Faith'te adrenalin pompalamak isteyen heyecanseverlerden, Aquaventure'ın bir kilometre uzunluğundaki beyaz kumu ve turkuaz rengi suyu ile dinlenmek için mükemmel bir yer sunan özel plajında rahatlamak isteyenlere kadar tüm ziyaretçilere hitap ediyor.

Aileler için eğlence dolu mükemmel bir gün vadeden Aquaventure, çocuklara 16 aktivitenin bulunduğu, dünyanın en büyük çocuk alanını keşfetme fırsatı veriyor. Bu alanda, dünyanın ilk çocuk rallisi yarış pisti ve tornado su kaydırağı gibi heyecan verici aktiviteler de yer alıyor.

Emirates yolcuları, bugünden 12 Eylül 2024 tarihine kadar, 26 Ağustos - 3 Ekim 2024 tarihlerinde seyahat etmek üzere diledikleri herhangi bir kabin sınıfından Dubai'ye uçuş rezervasyonu yaparak bu özel tekliften yararlanabiliyorlar. Aquaventure Su Parkı için hediye edilen bilet, yolculara tesislerin açık olduğu saatlerde bir tam günlük giriş hakkı veriyor.  

Bu özel kampanyanın emirates.com, Emirates Uygulaması, Emirates bilet ofisleri, çağrı merkezleri veya seyahat acenteleri üzerinden yapılan rezervasyonlarda geçerli olduğu açıklandı.

Emirates ile seyahat etmenin ayrıcalıklarından faydalanın

Emirates, bu özel yeni kampanyasının yanı sıra yolcularının Dubai tatillerini avantajlı bir şekilde geçirmelerini sağlayacak çeşitli seçenekler sunuyor:

 

My Emirates Pass: Dubai'ye seyahat eden yolcuların, Dubai ve BAE genelindeki özel indirimlerden yararlanmak için yüzlerce mağaza, eğlence merkezi ve restoranın yanı sıra ünlü turistik mekân ve lüks spalara biniş kartlarını ve geçerli bir kimlik belgelerini göstermeleri yeterli oluyor. Emirates yolcuları, aşağıdaki linkteki adresi ziyaret ederek tüm My Emirates Pass ayrıcalıklarını inceleyebilirler: https://www. emirates.com/tr/turkish/ experience/my-emirates-pass/  

Yolcu Sadakat Programı Skywards’un Ortakları ile Sunduğu Avantajlar: Emirates'in ödüllü yolcu sadakat programı Skywards’un üyeleri oteller, havayolları, araç kiralama, mağaza ve banka gibi dünya çapındaki iş ortaklarından mil kazanabilirler. Üyeler, bu milleri bilet ve sınıf yükseltme ödüllerinin yanı sıra konser ve spor etkinlik biletleri için de kullanabilirler. Emirates Skywards hakkında daha fazla bilgi için linkteki adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www. emirates.com/tr/turkish/ skywards/ . Ayrıca Dubai'deyken, Dubai Mall, Arabian Adventures, Emirates Holidays'ın yanı sıra şehirdeki diğer ortaklarımızdan da mil kazanabilirsiniz.