Donald Trump seçimlerin sonucunda tekrar başkan olmasıyla birlikte UFO'lara ait yeni görüntülerini açıklayacağını duyurdu. 

Donald Trump, Amerikalı podcast yayıncısı Lex Fridman ile yaptığı bir saatlik röportajda ilginç vaatlerde bulundu. Fridman, 'Pentagon birkaç UFO videosu yayımladı, savaş pilotlarından anekdotlar var. İnsanlar daha fazla görüntünün yayımlanmasını istiyor. Siz Pentagon'u bu konuda teşvik eder misiniz?' sorusunu yöneltti.

Trump ise hızla cevap vererek, 'Evet, kesinlikle yaparım. Bunu yapmak zorundayım. Bunu çok isterim' dedi. Bu, Trump'ın UFO'lardan ilk kez bahsetmesi değil.

Daha önce Logan Paul ile yaptığı bir podcast yayınında, başka gezegenlerde yaşam olabileceğini belirtmiş, ancak bununla ilgili tam bir inanca sahip olmadığını ifade etmişti.

TRT Haber'de yer alan habere göre; UFO'ların dünyaya ulaşabilecek teknolojiye sahip olup olmadıkları sorulduğunda Trump, 'İnanan biri miyim? Hayır, bunu söyleyemem. Ancak ciddi insanlar bana, gökyüzünde çok tuhaf şeyler gördüklerini söylüyorlar' şeklinde konuştu.

Trump, eski Başkan John F. Kennedy'nin 1963'teki suikastı ile ilgili belgeleri açıklama konusunda da baskı gördüğünü söyledi.

'Kennedy konusunda da baskı altındayım. Çok belge açıkladım, ancak bazı insanlar bana bu belgeleri tamamen açıklamam için yalvardı. Ama çok erken bir tarihte bunu yapacağım' dedi.