Tele 1 programı sucunularından CHP yandaşlığıyla dikkat çeken Can Ataklı, Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yolunu yapmadığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlunu eleştirmesinin ardından CHP'lilerin oklarına maruz kalınca özür dilemek durumunda kalmıştı.

'REKLAMLARI KESMEYE KALKTILAR'

Ataklı, CHP'lilerin tepkilerinin ardından kanal reklamlarının kesilmeye çalışıldığını ifade ederek, "CHP içinde benim eleştirilerimden sonra Tele 1'in reklamlarını kesmeye kalkanlar oldu. Kesin diye. Benim için kampanya açanlar oldu. CHP'liler kampanya açtılar. Can Ataklı orada olduğu sürece Tele1 seyretmeyeğiz diye." dedi.

'SAÇMA SAPANSINIZ'

Eleştirilerden ve tepkilerden aylar sonra açıklama yapan Ataklı, CHP'nin oy oranlarını hatırlatarak, "Yani saçma sapansınız. İşte onun için de CHP'nin oyu yüzde 25'i geçmiyor. Çünkü siz en ufak eleştiriye bile tahammül edemeyen adamlarsınız" dedi.

'BÖYLE İŞ BİLMEZLİK, İSTANBUL'A YAKIŞMIYOR'

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yolunu yapmayan İBB'ye yönelik olarak, "hata yaptılar" diyerek şu ifadelere yer verdi:

"Onu bunu bilmem. Net söylüyorum, bahanesi yok. İstanbul Büyükşehir Belediyesi burada çok büyük hata yaptı. 'Yolunu yapmayacağız' diye bir açıklama yaptılar birde. Böyle bir iş bilmezlik, böyle acemilik, böyle çapsızlık İstanbul'a yakışmıyor. Sen yapacaktın, o hastanenin yolunu. Bütün gücünü seferber edip yapacaktın."