Çanakkale Kültür Yolu Festivali kapsamında Anadolu Hamidiye Tabyası Açık Hava Sahnesi’nde düzenlenen Derya Uluğ konserine katılan on binlerce kişi sanatçının şarkılarına büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Derya Uluğ; Nefes, Kanunlar Gibi, Yansıma gibi beğenilen şarkılarıyla birlikte Türk pop müziğinin sevilen eserlerini de seslendirdi. Uluğ’un orkestrasındaki müzisyenler de sahnede birer rap şarkısı söyledi. Uluğ kendisi için yazılan dövizleri de okudu.

İlk defa Çanakkale’ye geldiklerini belirten Uluğ, “Özellikle 30 Ağustos Zafer Bayramı haftasında Çanakkale gibi milli mücadelede büyük rol oynayan şehirde, böyle güzel doğası ve insanları olan bir şehirde olmaktan dolayı ayrı bir heyecana sahibiz. Bizim burada olmamızın en büyük sebebi Kültür ve Turizm Bakanlığı. Onların sayesinde sizlerle karşılıklı şarkılar söyleyebiliyoruz. Biz bunun görünen yüzüyüz, kocaman bir ekip var. Ben bu akşamki ve bütün organizasyonlardaki emeği geçen başta Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ve sonra bütün emekçi çalışanlara kocaman bir teşekkür alkışı istiyorum” dedi.