Pek çok filmi dünyayla birlikte aynı anda vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Aksiyondan drama, korkudan animasyona kadar önemli yapımların vizyonda olacağı 9 Ağustos Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. 

Vizyonda yer alan ve Yaz Film Festivali kapsamında yeniden vizyona girecek Hep Yek: Aşiret, C Takımı ve Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmlerinin yanı sıra Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır, Borderlands, Sonsuza Kadar Kaçamazsın (You Can't Run Forever), New York'ta Bir Gece, Asansör Oyunu (Elevator Game) ve Neredeyse Maço filmlerinin içerisinde bulunduğu 9 Ağustos Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 

Sinemaseverlerin beğenisini kazanan Hep Yek: Aşiret, C Takımı ve Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filmleri Yaz Film Festivali kapsamında yeniden vizyona giriyor. Bilal Kalyoncu yönetmenliğinde izleyiciyi kahkaha tufanına sokacak Hep Yek: Aşiret, 30 yıldır arkadaş olan altı kişinin yaşadığı maceraları konu edinen komedi filmi C Takımı ve 2014 yılında vefat eden sanatçı Murat Göğebakan'ın hayat hikayesini konu edinen Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı, festival kapsamında sinemaseverlerle yeniden buluşacak. 

Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır, Okyanus Melekleri Ormanı’nın genel müdürü Tili'nin gizemli biriyle tanıştıktan sonra yaşadığı maceraları konu ediniyor. Tili, ormanı bir tatil köyü haline getirir ve böylece turistleri çekmeyi başarır. Bu sırada buzda meydana gelen bir çatlak yüzünden penguenlerin evleri zarar görünce, orman sakinleri arasında tartışma başlar. Tüm gruplardan dışlanan Tili, yeryüzündeki kimsenin varlığından haberi olmadığı gizemli biriyle tanışmıştır. İkili, penguenler şehriyle, ormanı yeniden kurmak için uzun bir yolculuğa çıkarlar.

Haftanın bilim kurgu filmlerinden Borderlands, kurg usal Pandora gezegeninde gizemli bir kalıntının peşine düşen bir grup avcının hikayesini konu ediyor. Lilith, gizemli bir geçmişe sahip olan bir kanun kaçağıdır. Kayıp bir kızı kurtarmakla görevlendirilen Lilith, bunun için gezegeni Pandora’ya geri dönmek zorunda kalır. Görevi başarıyla yerine getirebilmek için birbirlerinden farklı karakterde olan çılgın bir ekiple iş birliği yapmak zorunda kalan Lilith, kayıp kızı bulmak ve korumak için uzaylı canavarlar ve tehlikeli haydutlara karşı zorlu bir mücadeleye girişir.

Senarist ve yönetmenliğini Michelle Schumacher’in üstlendiği Sonsuza Kadar Kaçamazsın (You Can't Run Forever), kendini ormanda biri tarafından ölümcül bir öfkeyle avlanırken bulan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediniyor. Miranda, geçmişte yaşadığı bir trajediden dolayı şiddetli anksiyete yaşayan genç bir kadındır. Miranda, bir seri katilin onu yeni hedefi olarak seçmesiyle yeni bir terörle karşı karşıya kalır. Ormanda peşine düşen katilden kaçmaya çalışan Miranda, kovalamaca sırasında sahip olduğunu hiç bilmediği bir gücü keşfeder.

Sean Penn, Dakota Johnson ve Marcos A. Gonzalez’li oyuncu kadrosuyla vizyona girecek New York'ta Bir Gece, New York'a iniş yaptıktan sonra taksi tutan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediniyor. Uzun bir uçuşun ardından Girlie, New York havaalnında terminal binasından çıktığında hemen önüne çıkan ilk taksiye biner ve dairesinin bulunduğu Midtown Manhattan'a gitmek ister. Telefonuna kısa mesajlar gelmeye devam ederken aslında tek isteği yalnız kalmaktır. Ancak arkadaş canlısı bir şoför olan Clark onunla havadan sudan sohbet etmeye başlar. Clark ile Girlie arasında başlayan yüzeysel konuşmalar, zamanla beklenmedik derin bir konuşmaya evrilir. İkili, aşktan sekse, ilişkilerden güç dinamiklerine birçok konuyu ele alır.

Haftanın korku filmlerinden Asansör Oyunu (Elevator Game), kayıp olan kız kardeşini bulmaya çalışan bir gencin hikayesini konu ediniyor. Kayıp olan kız kardeşinin peşine düşen Ryan, kardeşinin kaybolduğu gece oyuncuların çevrimiçi olarak bulunabilecek bir dizi kuralı kullanarak başka bir boyuta seyahat etmeye çalıştıkları bir asansörde gerçekleştirilen oyuna katıldığını öğrenir. Bir dizi uyarıcıyı görmezden gelen Ryan, kardeşinden bir iz bulma umuduyla oyuna katılmaya karar verir. Ancak çok geçmeden bu uyarıların bir nedeni olduğunu öğrenir.