Kripto varlık alanında Türkiye'nin öncü teknoloji şirketi Paribu, 2021’den beri destek verdiği Bozcaada Caz Festivali’nin bir kez daha ana sponsorluğunu üstleniyor. Paribu, bu yıl müzikseverleri “Cazla Bağlan” sloganıyla festivale davet ediyor. 

Üç gün sürecek festivalde, Türkiye ve dünyadan pek çok müzisyen sahne alacak. Kraak & Smaak, Alfa Mist, Anika Nilles, Girls in Airports ve Cenk Erdoğan; Bozcaada’da seyirciyle buluşmaya hazırlanan isimler arasında yer alıyor. 

Paribu Pop-Up Konserler, Bozcaada Caz Festivali’nde

Zengin konser programının yanı sıra festival, 7 Eylül günü Salhane’de gerçekleşecek Paribu Pop-Up Konserler’e de ev sahipliği yapacak. Nilipek ve Kerem Akdağ’ın sahne alacağı Paribu Pop-Up Konserler herkese açık olacak. 

Paribu üyelerine özel avantajlar katılımcıları bekliyor

Paribu, Bozcaada Caz Festivali boyunca üyelerine, festivale özel avantajlar ve hediyeler de sunuyor. Paribu üyeleri ve festival sırasında üye olan herkes uygulama üzerinden Bozcaada’daki çeşitli mekanlarda geçerli hediye kuponları kazanabilecek. Adadaki Paribu noktaları ise sürpriz hediyelerle dolu. 

Festivalin olmazsa olmazı bileklikler

“Rüzgara, güneşe, dansa, denize cazla bağlan.” mesajıyla adaya özgü festival deneyimini öne çıkaran Paribu, bu doğrultuda her festivalin olmazsa olmazı bileklikleri de yeniden yorumladı. Adanın cazla şekillenen atmosferini sembolize eden “rüzgar”, “güneş”, “dans” ve “deniz” temalı, hediye “Cazla Bağlan” bilekliklerini katılımcılar festival boyunca adadaki Paribu noktalarından alabilecek.  

Disiplinlerarası bir buluşma

Her yıl disiplinlerarası etkinliklere ev sahipliği yapan festivalde bu yıl Paribu’nun desteğiyle Selver Yıldırım ile Sprey Boyama Atölyesi gerçekleştirilecek. 7 Eylül günü Salhane’de yapılacak atölyede katılımcılar, Reflect Studio’nun tişörtlerini tuval olarak kullanarak kendi tasarımlarını yaratacaklar.