Geçtiğimiz gün Gezi Parkı'nda iğrenç bir olay yaşandı. İddialara göre yabancı olduğu anlaşılan 21 yaşındaki H.S.A., 3 yaşındaki bir erkek çocuğunu gözüne kestirerek kaçırmaya çalışmasının ardından yolun karşısına geçip bu kez 9 yaşındaki bir kız çocuğunu götürmeye çalıştı. Annelerin çığlığını duyan bekçiler duruma müdahale etti. Yakalanan şüpheli, çocukları cinsel tacizde bulunmak üzere kaçırdığı itirafında bulundu. Genç sapık hakkında 32 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

EMNİYETTE İFADE VERDİ

Bekçiler tarafından etkisiz hale getirirlen sapık, polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Burada verdiği ifadedeye göre; 3 yaşındaki bir erkek çocuğunun annesinin boşluğundan yararlanan sapık önce çocuğu kucağına alıp kaçmaya başladı, ardından annenin olayı fark edip bağırarak yardım istemesiyle yolun karşısına geçti. Bu kez 9 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırmaya kalkışan sapık, bekçiler tarafından yakalandı.

HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

İstanbul Adliyesi'nde Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen sapık tutuklanarak ceza evine gönderildi. Savcılık tarafından şüpheli hakkında 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' ve 'Cinsel Taciz' suçu kapsamında 32 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 

Genç sapık, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakimin karşısına çıkacak.