Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya platformu Twitter üzerindeki resmi hesabından yayınladığı mesajla 'Gaziler Günü'nü kutladı. 

Bakan Albayrak'ın mesajında şu ifadeler yer edindi:

"Belgrad'da, Preveze'de, Kut-ül Amare'de, Çanakkale'de, İstiklal Savaşı'nda, 15 Temmuz'da ve terör operasyonlarında, Türk Milleti uğruna mücadele eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ahirete irtihal edenleri rahmet, gazilerimizi de saygı ve minnetle yad ediyorum."

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI VE MUHARREM İNCE'DEN DE MESAJ GELDİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlamak adına Twitter hesabından bir mesaj yayımladı. Mesajda, "Her biri kahramanlık ve fedakarlık timsali olan kıymetli gazilerimizin, Gaziler Günü kutlu olsun." ifadeleri yer aldı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan Gaziler Günü mesajının tamamında şu ifadeler yer aldı:

"Her biri kahramanlık ve fedakarlık timsali olan kıymetli gazilerimizin, Gaziler Günü kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olanlara da sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyoruz."

Öte yandan Muharrem İnce ise, Twitter'dan yayımladığı mesajında, "Vatanımız için gözünü kırpmadan büyük bir fedakarlıkla mücadele etmiş başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.