Barcelona'lı yıldızlar bir bir takımı terk etmeye başladı. İlk darbe UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Bayern Münih rüzgarının sert çarpmasıyla Messi'nin ayrılık kararı almasından gelmişti. İkinci darbeyi vuran yıldız ise yıllardır Barcelona formasını terleten Luis Suarez oldu. 

Tarihi hezimetin ardından Katalan ekibiyle yollarını ayırmaya hazırlanan Luis Suarezi'n gelecek sezon hangi renkleri giyeceği tartışma konusu olurken transfer pazarında sıcak bir gelişme yaşandı.

RONALDO'NUN YANINA GİDİYOR!

BBC'nin haberine göre, bir süredir Juventus'un talip olduğu Luis Suarez, İtalyan ekibine gitmeyi kabul etti. Eski Real Madrid'li oyuncu Cristiano Ronaldo'nun Juventus'un bir parçası olduğu detayı da taraftarları heyecanlandırdı.

BARCELONA'DA SUAREZ RÜZGARI

İspanyol kulübünde kaldığı süre boyunca kendisine verilen görevleri başarıyla yerine getiren Suarez, 4 La Liga, 4 İspanya Kupası, 2 İspanya Süper Kupa, 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı, 191 maçta 147 gol-74 asistlik performans gösterdi. 

Kariyeri boyunca toplam 612 maça çıkan Suarez, 406 gol-231 asistle Suarez, ilerleyen yaşına rağmen dönemin en etkili forvetleri arasında yer alıyor.