Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: "Diyarbakır'ın merkezindeki Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı Millet Bahçesi'ne ilave etme kararı aldık. Diyarbakır halkına hediye ediyoruz." dedi.

Adil Karaismailoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

"7 milyar liranın üzerinde 18 yıldır Diyarbakır'da yapmış olduğumuz yatırımlar var. Şu anda da devam eden 9 önemli projemiz var. Bunların en kısa zamanda bitirilmesi için çalışacağız."

NELERİN ÜSTESİNDEN GELİNECEĞİNİ GÖSTERMİŞ OLDUK

"Bir gün Diyarbakır'da, bir gün Muğla'da, bir gün İstanbul'dayız. Giresun'da bir afet yaşamıştık ama devletimizin büyüklüğü, hükümetimizin gücü, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde nelerin üstesinden gelinebileceğini birkaç günde orada göstermiş olduk. Bu sadece bir örnek ama ülkemizin her noktasında çok değerli yatırımlarımız var."

DEVAM EDEN 9 ÖNEMLİ PROJEMİZ VAR

"Devlete, millete hizmet etmek bir nasip işidir. Biz de bu doğrultuda vatandaşımızın gönlünü kazanmak için canla başla çalışıyoruz. En büyük sevincimiz yaptığımız işlerden vatandaşımızın mutluluk duyması. Yorgunluğumuzu giderecek tek şey odur. Onun için canla başla çalışıyoruz. Ülkemizin her noktasında olduğu gibi Diyarbakır'da da çok önemli yatırımlarımız var. 7 milyar liranın üzerinde 18 yıldır Diyarbakır'da yapmış olduğumuz yatırımlar var. Şu anda da devam eden 9 önemli projemiz var. İnşallah bugünkü ziyaretlerimizde onları da inceleyeceğiz. Bunların en kısa zamanda bitirilmesi için çalışacağız. Bundan sonra gelen talepler, ihtiyaçlar doğrultusunda da yeni projelerimizi planlayacağız."