Türkiye'nin haftalardır konuştuğu Aleyna Çakır olayında flaş gelişmeler arka arkaya geliyor. Son olarak Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun'un boş bir arazide başından vurulmuş halde bulunmuştu. Konunun takipçisi olan Müge Anlı'nın programında sürekli gündeme gelen olayla ilgil olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama geldi.

SORUŞTURMAYA DAİR AÇIKLAMALA GELDİ

Soruşturmaya dair yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekilde:

Soruşturma kapsamında bugüne kadar 20 şahsın asayiş şube müdürlüğü görevlilerince, 2 şahsın da Cumhuriyet Başsavcılığımızca ifadeleri alınmıştır.

Cumhuriyet Başsavcılığımızca olay yerinde ölü muayene ve keşif işlemleri icra edilmiş, olay yerinde ölene ait cep telefonu ile bir adet tabanca, boş kovan ve altı adet fişek bulunarak muhafaza altına alınmış, ölen şahıs ile cesede ulaşan dokuz kişinin el svapları aldırılmıştır. Kriminal inceleme neticesinde sadece Gülay Uygun'un el svaplarında atış artığına rastlanılmıştır.

TAHKİKAT BAŞLATILDI

Uygun ailesi, Gülay Uygun'un şüpheli ölümünün ardından yine gündeme oturdu. Gülay Uygun'un intiharının şüpheli bulunmasının ardından ölümle ilgili soruşturma ve tahkikat başlatılmıştı.