Popüler müzik listelerinde hızla yükselen gurbetçi müzisyen, geniş bir hayran kitlesi edinerek Türkiye dijital müzik platformlarında adını altın harflerle yazdırıyor.

"Elini Ver", Spotify’da Günlük En Popüler Şarkılar Türkiye listesine 8. sıradan hızlı bir giriş yaparak büyük bir başarıya imza attı ve AMO988'in bu listedeki ilk 100'deki üçüncü şarkısından biri oldu. Şarkı, aynı zamanda Youtube trend müzik listesinde 3. sıraya yükselerek ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Müzik listelerinde üst sıralara yükselmeye devam eden şarkı, dinleyicilerin büyük beğenisini kazanarak zirve yolculuğunu aralıksız sürdürüyor.

"Yüreğim Ağlar," "Yandım Gönlüm," ve "Gülüşüne Yanıyorum" gibi şarkılarla milyonlara ulaşan AMO988, "Elini Ver" ile Türkiye’deki başarısını taçlandırıyor. Önceden TikTok gibi sosyal medya platformlarında paylaşılan ve kısa sürede viral olan bu parça, müzikseverlerden yoğun ilgi görüyor.

Türkiye'nin dört bir yanında dinleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan "Elini Ver", hareketli sound'u ve dinamik tarzıyla dikkat çekiyor. Şarkının söz ve müziği AMO988'e aitken, düzenlemeler Sezer Dinç'in ustalığıyla hayat buldu. ETL Records etiketiyle yayınlanan "Elini Ver", tüm dijital müzik platformlarında dinleyicilerle buluşuyor.