Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımın yıldız isimlerinden İrfan Can Kahveci, Fred, Ferdi Kadıoğlu ve Osayi-Samuel'in astronomik transfer teklifleri gelmediği sürece takımda kalacağını açıkladı.

Başkan Koç, ayrıca Sportif Direktör Mario Branco'nun gelecek sezon da görevine devam edeceğini bildirdi.

Sarı-lacivertli kulübün finansal yapısı üzerine değerlendirmeler yapan Başkan Koç, Aziz Yıldırım'ın borçlarla ilgili sözlerine tepki göstererek, şunları söyledi:

"Bu kulüp 6 sene öncesine dönemez. Hepimiz kulübümüzü şampiyon yapmak istiyoruz. Ama ne demek borç beni ilgilendirmez? Bizden alacaklı bir tane sporcu yok. Sanki hiçbir şey yapılmamış gibi davranmak Kendi dönemlerinde Fenerbahçe'ye operasyon yapılırken haykırıp isyan edenler, bugün yine Fenerbahçe’mize karşı operasyon yapıldığında birliktelik değil ayrıştırma, bölücülük yapıyorsa, saldırıları küçümsüyorsa, hatta alay ediyorsa onların da Fenerbahçeliliğine yazıklar olsun. Fenerbahçe’nin birlik ve beraberliğinden bahsedip, 6 sene boyunca bir gram bu inanç doğrultusunda hamle yapmayan, eylemde bulunmayan, hatta Fenerbahçe tribünleri üzerinden baskı yapan, genel kurullar öncesi kongre üyelerinin karşısına çıkmayan, bel aşağı vuranlara yazıklar olsun. 6 sene boyunca hiç bunu yapmayıp, seçim arifesinde birlik ve beraberlikten bahsetmek ne kadar samimidir. Bunu da sizlerin vicdanına bırakıyorum. Soruyorum rakip adaya; siz nasıl bu gemiyi çevireceksiniz? Sizin bıraktığınız sezon Fenerbahçe futbol A takımının göğüs sponsoru yoktu. 2024 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bütün takımlarının boş reklam alanı yok ve bunu küçümsüyorsunuz."