Aleyna Çakır ismiyle bilinen Sema Esen'in sır ölümünde yeni detaylar ve çelişkiler baş gösterdi. Kızın tırnaklarında sperm kalıntılarına rastlanılırken erkek arkadaşı Ümitcan Uygun tarafından cinsel saldırıya uğraşmış olma ihtimali kuvvetlendi. Hemen hemen her gün yeni detaylarla gündeme oturan olayda Çakır ailesinin avukatı tarafından yapılan açıklamalar da şüpheleri arttırdı.

ÜMİTCAN UYGUN ORADA MIYDI? HANGİ BİLGİ DOĞRU?

Çakır ailesinin avukatı Umur Yıldırım, "3 Haziran gece 01:05 sıralarında bu yeri gören kamera görüntüleri araçtan iki kişinin indiğini iki kişinin binaya yöneldiğini aracın hareket edip gittiği belirtiliyor. Ama yeni gelen tutanakta bir kişinin indiğini binaya yöneldiğini aracına binip gittiği söyleniyor." ifadelerini kullandı. Bu doğrultuda hangi bilginin gerçeği yansıttığı da bir merak konusu haline geldi.

HTS KAYITLARI EKSİK

Ümitcan Uygun'a ait telefon saat 00.57'de kapanıp 01.13'te açılıyor ve sabah 09.00 sularına kadar kapalı olduğunu belirtiliyor. Bu kayıtların hiçbirinin HTS'ye yansımamış olması da Ümitcan Uygun'un üzerinde iki telefon olup olmadığı şüphesini akıllara getiriyor.

Savcılıktan yanıt yok

Araştırması gereken bulguların savcılık tarafından yanıtsız bırakıldığı biliniyor.