KÜLTÜR - SANAT
07 Eylül 2024, Cumartesi, 07:00

Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye’nin en büyük entegre spor ve gençlik etkinliklerinden biri olan NG Afyon MotoFest, üçüncü gününde de hız kesmeden devam ediyor.

2024'ün en büyük spor ve gençlik etkinliği olarak kabul edilen NG Afyon MotoFest, 4 Eylül’de kapılarını açtı ve 8 Eylül’e kadar motosiklet tutkunlarını ağırlamaya devam edecek. Festivalin üçüncü gününde sahneye çıkan Nova Norda, enerjik performansıyla gençleri coşturdu. Ardından Madrigal, on binlerce müzikseverle birlikte sevilen şarkılarını söyleyerek geceyi unutulmaz kıldı.

Gençler Coşkuyla Eğlendi

Festivalde Nova Norda ve Madrigal’in performansları büyük ilgi görürken, Duygu Atakan’ın sunuculuk ve DJ performansı da izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı. Katılımcılar, motosiklet gösterileri, atölye çalışmaları ve yarışmalarla dolu bir gün geçirdi. Madrigal, sevilen şarkıları "Senden Yoksun," "Ne Zamandır Sendeyim," "Seni Dert Etmeler" ve "Dip" ile sahneyi sallarken, Afyonlu gençler büyük bir coşkuyla şarkılara eşlik etti.

Festivalin üçüncü günü, hem etkinlikler hem de müzik performanslarıyla katılımcılara dolu dolu bir program sunarak, eğlenceyi zirveye taşıdı. Yüzlerce gencin eşlik ettiği konsere grup üyeleri pena ve bagetlerini seyirciye verdi. 

Festival boyunca önemli markaların çeşitli aktiviteleri, spor etkinliklerinin de yer alacağı festivalin konser programı ise şöyle ediyor:

7 Eylül 2024 Cumartesi: Gökhan Güney (Ustalara Vefa)- Sefo

8 Eylül 2024 Pazar: DJ Erdem Kınay-Sıla